Zobrazit přihlášovací formulář

2x papučky - bačkorky pro holčičku

Administrace

2x papučky - bačkorky pro holčičku

190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Dvoje papučky pro holčičku. Cena za jedny. 1. Fialové bačkůrky BEFADO s kytičkami Krásné sytě fialové bačkůrky / papučky s vyšívanými kytičkami. S otevřenou špičkou. Protizkluzová podrážka. Speciálně vyztužená pata, nízký klínovitý podpatek. Botičky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x papučky - bačkorky pro holčičku

190 Kč
  • Popis zboží
Dvoje papučky pro holčičku. Cena za jedny.

1. Fialové bačkůrky BEFADO s kytičkami
Krásné sytě fialové bačkůrky / papučky s vyšívanými kytičkami. S otevřenou špičkou. Protizkluzová podrážka. Speciálně vyztužená pata, nízký klínovitý podpatek. Botičky odpovídají veškerým nárokům kladeným na zdravé a pohodlné obutí. Zapínání na kovovou přezku, certifikované. Vhodné na doma, do školky i na ven. Značená velikost 20, jsou mírně větší. Botičky jsou kupované nové, nošené velmi krátce pouze na doma, vynikající stav. Kvalitní praktické papučky pro malou holčičku.
190 Kč

2. Červené bačkorky / tenisky RED SEA zn. MB OBUV
Krásné tmavě červené papučky / tenisky s mořským vzorem a nápisem SEA FRIENDS zn. MB obuv. Zapínání na suchý zip - velmi dobře řešeno, pevně a dobře sedí. Látkové, podobné jako značka Befado. Domácí textilní obuv se zapínáním přes nárt na suchý zip. Je lehká, maximálně ohebná, uvnitř kožená stélka, která zajišťuje chodidlu čistotu a komfort.
Značená velikost 20, odpovídá. Bačkorky jsou kupované nové, nošené jen velmi krátce na doma, vynikající stav, nesešlapané, bez známek nošení - jako nové.
190 Kč
  • Značka

    BEFADO

  • Velikost

    20

  • Rozměry

    1. Vnitřní stélka cca 13 cm. 2. Vnitřní stélka max 12 cm.

  • 31. 5. 2023, 23:38

  • Zobrazení

    509

  • Oblíbené

    0

Kategorie