Zobrazit přihlášovací formulář

Keratin Mist Hydratační a posilující kúra 355 ml

Administrace

Keratin Mist Hydratační a posilující kúra 355 ml

259 Kč
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Intenzivní regenerační kúra bez oplachování - Obsahuje keratin, který proniká do struktury vlasů a doplní poškozená místa. Udržuje přirozenou vlhkost ve vlasech. - Vhodný pro všechny typy vlasů - Vyživuje a chrání barvený vlas Díky lehce kyselému Ph …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2009
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Keratin Mist Hydratační a posilující kúra 355 ml

259 Kč
Koupit
Intenzivní regenerační kúra bez oplachování - Obsahuje keratin, který proniká do struktury vlasů a doplní poškozená místa. Udržuje přirozenou vlhkost ve vlasech.
- Vhodný pro všechny typy vlasů
- Vyživuje a chrání barvený vlas
Díky lehce kyselému Ph (4,0), jež uzavírá vlasové šupiny, dokáže udržet intenzivní barevné odstíny vlasů. Díky jednoduché aplikaci formou spreje je vhodný pro každodenní domácí péči

Keratin Mist je lehká keratinová výživa na vlasy ve spreji bez nutnosti smývání, která zajišťuje vlasům hlubokou hydrataci a lesk. Tento kadeřnický přípravek slouží k prodloužení trvanlivosti intenzivních barevných odstínů a zajištění vysokého lesku barvených vlasů.

Tato vlasová výživa obsahuje keratin, bílkovinu vytvářenou v lidském organismu, která je hlavním stavebním prvkem lidského vlasu, nehtů a vnější vrstvy pokožky. Díky své molekulární struktuře se keratin velice dobře váže s částicemi lidského vlasu, dokáže proniknout do struktury vlasů a doplnit poškozená místa. Takto „opravené“ vlasy jsou zdravější, silnější a snadno si zachovávají svou přirozenou vlhkost.

Přípravek je vhodný pro všechny typy vlasů, především pro vlasy jemné a chemicky poškozené, například častým barvením, trvalou, nebo vysokou teplotou během žehlení a vysoušení.

Keratin Mist vyživuje a chrání barvený vlas. Díky lehce kyselému Ph (4,0), jež uzavírá vlasové šupiny, dokáže udržet intenzivní barevné odstíny vlasů a výborně hydratuje. Keratin Mist je profesionální kadeřnický přípravek, používaný v kadeřnických salonech, ale díky své jednoduché aplikaci formou spreje je též vhodný pro každodenní domácí péči.
  • 24. 1. 2013, 8:40

  • Zobrazení

    87

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

CHI 44 Iron Guard - ochrana před teplem
CHI Rx Moisture Therapy Silk Guard 177 ml.
Celokožené dívčí vysoké kozačky
Zimní zateplené sněhule
Kvalitní teplé zimní kozačky
32
FRANK WALKER CANADA

Kvalitní teplé zimní kozačky

Zimní extra odlehčená teplá zimní bunda

Kategorie