Zobrazit přihlášovací formulář

Ledové panáky 4ks

Administrace

Ledové panáky 4ks

125 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Ledové panáky jsou super vychytávka pro každou párty. Do plastových formičky nalijete tekutinu - jakoukoli, kromě alkoholu, vložíte do mrazáku a za pár chvil jsou na světě. Po chvilce vám vzniknou super skleničky, které jsou celé z ledu. Můžete v nich…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ledové panáky 4ks

125 Kč
  • Popis zboží
Ledové panáky jsou super vychytávka pro každou párty. Do plastových formičky nalijete tekutinu - jakoukoli, kromě alkoholu, vložíte do mrazáku a za pár chvil jsou na světě.

Po chvilce vám vzniknou super skleničky, které jsou celé z ledu. Můžete v nich podávat alkoholické i nealkoholické nápoje a nemusíte se bát, že se omylem rozbije panák z výbavy po babičce. Ledové panáky jsou skvělou alternativou obyčejných skleněných panáků. Pořiďte si ledové panáky za super cenu a uspořádejte originální párty!

Buďte kreativní a zmrazte například coca-colu a do takto zmrzlého panáku nalijte Jacka Danielse. Naplňte formy želé nebo do nich vlijte rozteklou čokoládu s baileys. Kombinace neznají konce a takto budete naprosto nejlepším party pořadatelem mezi vašimi přáteli.

Balení:

4 ks plastových formiček

baleno v krabičce

Objem vyvořených ledových panáků je cca 2 cl - klasický malý panák
  • 10. 8. 2019, 23:10

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie