Zobrazit přihlášovací formulář

Magnetky - Dinosauři, 20ks (M&D)

Administrace

Magnetky - Dinosauři, 20ks (M&D)

279 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Dřevěné magnetické obrázky, která jsou na jedné straně opatřena magnetickou vrstvou. Vhodné například jako držáky poznámek na lednici, nebo na magnetických tabulích. Obsahuje celkem mix 20 dinosaurů. Vše je uloženo v praktické dřevěné uzavíratelné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Magnetky - Dinosauři, 20ks (M&D)

279 Kč
  • Popis zboží
Dřevěné magnetické obrázky, která jsou na jedné straně opatřena magnetickou vrstvou. Vhodné například jako držáky poznámek na lednici, nebo na magnetických tabulích. Obsahuje celkem mix 20 dinosaurů.

Vše je uloženo v praktické dřevěné uzavíratelné krabičce o rozměrech 21x14x4cm.

Splňuje všechny normy EU.



Firma Melissa & Doug je významný americký výrobce hraček pro děti s originálním designem s více než dvacetiletou tradicí. Jejich široká nabídka sahá od úžasných dřevěných hraček, puzzlí, přes panenky, plyš, ozvučené hračky až po vzdělávací aktivity. Nebo jak sami o sobě říkají: "Melissa & Doug má pro každého něco. Již přes 2000 jedinečných, vzrušujících a inovativních výrobků pro děti každého věku!" Všechny hračky jsou důkladně testovány a splňují nejpřísnější normy. Speciální důraz při testování je kladen na nátěrové hmoty. Je zaručeno, že neobsahují nebezpečné těžké kovy a ftaláty. Od prvního dne kdy firma začala, jsou hračky opatřeny podpisem zakladatelů, Melissa & Doug. Firma tak dává najevo, že kvalitu hraček berou vážně. Můžete tak důvěřovat produktům Melissa and Doug, které si přinášíte do Vašeho domova.
  • Značka

    MELISSA & DOUG

  • Rozměry

    Dřevěné magnetky s dinosaury. Počet: 20ks Věk: 2+

  • 23. 5. 2022, 8:52

  • Zobrazení

    217

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie