Zobrazit přihlášovací formulář

Růžovo-bílé celoroční boty SUPERFIT GORE membrána

Administrace

Růžovo-bílé celoroční boty SUPERFIT GORE membrána

630 Kč 1 080 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Kvalitní značkové celoroční boty SUPERFIT s membránou GORE. Barva malinově růžová v kombinaci s bílou (odpovídá katalogové fotce - té poslední, reálné fotky trochu zesvětluje blesk). Jsou lehké s maximálně ohebnou podešví a kvalitní koženou stélkou.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Růžovo-bílé celoroční boty SUPERFIT GORE membrána

630 Kč
  • Popis zboží
Kvalitní značkové celoroční boty SUPERFIT s membránou GORE. Barva malinově růžová v kombinaci s bílou (odpovídá katalogové fotce - té poslední, reálné fotky trochu zesvětluje blesk). Jsou lehké s maximálně ohebnou podešví a kvalitní koženou stélkou. Chráněná špička proti okopu. Vhodné pro holčičku na jaro a podzim. Vhodné spíše pro úžší a střední nožku. Zapínání na 2 suché zipy. Vzor PINK KOMBI. Materiál velour/textil.

Boty jsou prakticky nenošené, vzíté jen párkrát. Jsou ve vynikajícím stavu, bez známek nošení, pouze malinko ušpiněná bílá látka kolem kotníku z vnitřní strany botičky. Značená velikost 22, cca odpovídá. PC 1.080 Kč.

Popis výrobce:
SUPERFIT = zdravý vývoj dětské nohy pro děti. Vhodné padnutí obuvi vymyšleno a dále vyvíjeno s lékaři a ortopédy podporuje přirozený vývoj ve fázi růstu. Dostatek místa v přední části obuvi.
Optimální, skutečná opora nohy - prodloužený opatek, anatomicky přizpůsobené šněrování pohodlné nazutí prostřednictvím dopředu posunutého šněrování.
Příjemný pocit z nošení - nejlepší rozměrové řešení (odzkoušený WMS-systém ve 3 šířích). Měkké a poddajné vrchové a podšívkové usně.
Nejlepší klima pro nohy - prodyšné vnitřní materiály prodyšná+vodonepropustná, vysoce kvalitní GORE-membrána, výhradní použití materiálů bez škodlivin.
Nárazové síly jsou optimálně tlumeny - speciální polštářování paty, ochrana proti bočním nárazům, ohebné a měkké, protiskluzné, nebarvící podešve, ochrana při nárazech (pohyby při skákání, válení atd.)
  • Značka

    SUPERFIT

  • Velikost

    22

  • Rozměry

    Vnitřní stélka 14 cm.

  • 13. 5. 2023, 22:39

  • Zobrazení

    480

  • Oblíbené

    1

Kategorie