Zobrazit přihlášovací formulář

Omlazující make-up 2v1 Astor Lift Me Up *101

Administrace

Omlazující make-up 2v1 Astor Lift Me Up *101

179 Kč 329 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 21 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
odstín jen 101 - poslední 2kusy...při koupi obou kusů...cena 149.-/ks.. NOVÁ GENERACE MAKE-UPŮ 2v1 PROTI STÁRNUTÍ PLETI JIŽ NYNÍ MŮŽETE VYPADAT MLADŠÍ! Snažíte se utajit svůj věk? Dělejte to chytře! ASTOR představuje průlomovou novinku v produktech…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Omlazující make-up 2v1 Astor Lift Me Up *101

179 Kč
  • Popis zboží
odstín jen 101 - poslední 2kusy...při koupi obou kusů...cena 149.-/ks..
NOVÁ GENERACE MAKE-UPŮ 2v1 PROTI STÁRNUTÍ PLETI
JIŽ NYNÍ MŮŽETE VYPADAT MLADŠÍ!

Snažíte se utajit svůj věk? Dělejte to chytře! ASTOR představuje průlomovou novinku v produktech péče o pleť a make-upech proti stárnutí: jedinečný omlazující make-up 2v1 Lift Me Up. Tento produkt nové generace 2v1 kombinující energizující sérum a rozjasňující make-up s perleťovým pigmenty je vaší novou tajnou zbraní pro mladší vzhled pleti. Vaše pleť bude vypadat jemnější, nedostatky se budou zdát odstraněny a pleť se jeví vypnutá s bezchybným zářivým vzhledem.
Energizující sérum skryje všechny nedokonalosti a známky únavy, pleť okamžitě vypadá mladší a svěžejší. Jak je to možné? O vše se stará důmyslné složení obsahující peptidy a kyselinu hyaluronovou, které pomáhá hydratovat a oživovat pokožku, vitamin E navíc napomáhá tomu, že pleť vypadá mladší. Den po dni, toto zázračné sérum znovu a znovu povzbuzuje vaši pleť.

Rozjasňující make-up okamžitě prozáří pokožku za pomoci perleťových pigmentů. Jeho jemná, lehká textura se snadno prolne s pletí a poskytuje hladké, ale přesto póry zmenšující krytí pro zářivý a zdravý vzhled, který vydrží celý den. A protože budoucnost vaší pleti je to nejdůležitější, obsahuje make-up také SPF 15 chránící proti škodlivému slunečnímu záření.
  • Značka

    ASTOR

  • Rozměry

    101

  • 7. 5. 2019, 9:27

  • Zobrazení

    386

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

linky Dermacol *černé
náramek
Cabo da Roca
přívěšek nici
masivní krásný náramek
náramek s přívěšky
rifle Jeans Young 38/32
desky na sešity A4

Kategorie