Zobrazit přihlášovací formulář

CROCS Leigh Suede Wedge Bootie kozačky,BLACK 39

Administrace

CROCS Leigh Suede Wedge Bootie kozačky,BLACK 39

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 34 uživatelů
Doprava: od 100 Kč
Elegantní a trendy boty na klínku Crocs Leigh Suede Wedge Bootie mají rafinovaný ženský tvar, kterým se krásně hodí k nejednomu outfitu. Semišový materiál na celém svršku bot je na dotek jemný a při chůzi pružný, nebude Vás tedy tlačit ani odírat.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 12. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CROCS Leigh Suede Wedge Bootie kozačky,BLACK 39

200 Kč
  • Popis zboží
Elegantní a trendy boty na klínku Crocs Leigh Suede Wedge Bootie mají rafinovaný ženský tvar, kterým se krásně hodí k nejednomu outfitu. Semišový materiál na celém svršku bot je na dotek jemný a při chůzi pružný, nebude Vás tedy tlačit ani odírat. Kvalitní zapínání na zip na vnitřní straně bot Vám umožní pohodlné a především rychlé nazutí i vyzutí těchto kotníkových bot Crocs Leigh Suede Wedge Bootie. Podpatek o výšce 85 mm dodá dostatečný zdvih, aniž by ohrozil pohodlí - budete s ním vypadat elegantněji a přesto Vás z něj nebudou bolet nohy. Na stélku použitý, patentovaný materiál Croslite™, Vám přinese jedinečný pocit pohodlí, a to i při dlouhodobém nošení.

SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ V BARVĚ ČERNÉ A VELIKOSTI w8,5 TEDY 39. BOTKY JSOU NOVÉ VČETNĚ VISAČEK, MAJÍ MALOU VADU, UVNITŘ JEDNÉ BOTKY JE ZIP PŘEŠITÝ. BOTA JDE NORMÁLNĚ ZAPÍNAT, PROTO ZA DANOU CENU S MALOU VADOU. . FOTO VADY V DETAILNÍ FOTOGRAFII.

Dual Crocs Comfort s obuví Crocs Leigh Suede Wedge Bootie

Pro znásobenou úroveň pohodlí je bota vybavena dvěma vrstvami podešve s duální hustotou (Dual Crocs Comfort) - měkčí materiál Croslite™ pro extra pružnost a hustší materiál Croslite™ v botách Crocs Leigh Suede Wedge Bootie pro pevnou oporu nohy.

Svršek ze semiše příjemného na dotek a ohebného při chůzi
Elegantní a ženský tvar boty dodávající styl každému outfitu
85 mm podpatek pro dostatečný zdvih nohy.
Zip na vnitřní straně bot pro snadné nazutí i vyzutí
Podešev z patentovaného materiálu Croslite™ dvojí hustoty (Dual Crocs Comfort) - pěnové lůžko z materiálu Croslite na klínku tlumícím nárazy.
  • 21. 10. 2020, 11:32

  • Zobrazení

    826

  • Oblíbené

    1

Kategorie