Zobrazit přihlášovací formulář

AKNÉ, OPARY, KUŘÍ OKA,ZÁNĚTY OČÍ, UŠÍ - NA VŠECHNO

Administrace

AKNÉ, OPARY, KUŘÍ OKA,ZÁNĚTY OČÍ, UŠÍ - NA VŠECHNO

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
NESMÍ CHYBĚT V LÉKÁRNIČCE - ANI V KABELCE!!! POŠTOVNÉ ZDARMA...!! Tak jako všechny snad nosíme v kabelce parfém, či rtěnku, já tam mám mimo to i OK Gel, který je tou nejlepší náplastí na různá poranění.OK GEL je vhodný na štípnutí od hmyzu (mírní svědění)…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

AKNÉ, OPARY, KUŘÍ OKA,ZÁNĚTY OČÍ, UŠÍ - NA VŠECHNO

600 Kč
  • Popis zboží
NESMÍ CHYBĚT V LÉKÁRNIČCE - ANI V KABELCE!!! POŠTOVNÉ ZDARMA...!! Tak jako všechny snad nosíme v kabelce parfém, či rtěnku, já tam mám mimo to i OK Gel, který je tou nejlepší náplastí na různá poranění.OK GEL je vhodný na štípnutí od hmyzu (mírní svědění), k hojení ran, příznivě ovlivní odstraňování jizev. Je vynikající na drobná říznutí a menší odřeniny. Poskytne úlevu při svědění, vyrážkách, utiší podrážděnou kůži, např. po holení a pomůže zmírnit akné, opary, plísně, záněty dásní, záněty uší, očí, ječné zrna, rýmy, bércové vředy, proleženiny, poševní mykozy, plísně nehtů, ... prostě cokoli Vás napadne.

....používáme i na ŠTÍPANCE od komárů a SPÁLENINY od sluníčka. Napomůže odstraňování bradavic a proleženin. Je vhodný i na popáleniny, k utišení bolesti svalů, ZUBŮ, na otoky, zhmožděniny, proleženiny, k urychlení vstřebávání modřin. Přispěje ke zklidnění zánětu - nosních dutin, očí, uší i dutiny ústní, včetně vaginálních mykóz. Já sama jej používám snad na všechno:-)

POŠTOVNÉ: ZDARMA :-)

Možnost Slevové karty zákazníka za 150,-
  • 30. 3. 2018, 23:50

  • Zobrazení

    157

  • Oblíbené

    0

Kategorie