Zobrazit přihlášovací formulář

Hudba - Kytara 23", 6 strun (Bino)

Administrace

Hudba - Kytara 23", 6 strun (Bino)

489 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 59 Kč
Dřevěná dětská kytara pro malé kytaristy. Seznamuje dítě s hrou na kytaru a možná vzbudí touhu po tom, učit se na ní hrát. Určitě zaujme svým provedením. Tělo kytary je dřevěné a struny jsou opravdické (6 strun od tenké po hrubou). Napínání strun je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hudba - Kytara 23", 6 strun (Bino)

489 Kč
  • Popis zboží
Dřevěná dětská kytara pro malé kytaristy. Seznamuje dítě s hrou na kytaru a možná vzbudí touhu po tom, učit se na ní hrát. Určitě zaujme svým provedením. Tělo kytary je dřevěné a struny jsou opravdické (6 strun od tenké po hrubou). Napínání strun je řešeno stejně jako na kytaře velké. Zvuk kytary je velmi věrohodný. Obsahuje trsátko. Hudební hračky rozvíjí cit pro rytmus a hudbu.

Splňuje všechny normy EU.



Firma Olymp je český výrobce a dodavatel dřevěných hraček. Na trhu je od roku 1990 s obchodní značkou Bino. V roce 2001 převzal Olymp německou firmu Mertens. Mertens je 80 let stará tradiční obchodní značka pro dřevěné hračky. Produkci a sklady firma přesunula do České republiky, do Klatov. Momentálně jsou produkty Bino-Mertens vyváženy do 12 evropských zemí, Japonska a USA. Všechny hračky těchto značek mají zdravotní atest a splňují tak všechny normy EU.
  • Značka

    BINO

  • Rozměry

    Dřevěná dětská kytara - 6 kovových strun. Rozměr: 59x20x6,5cm Věk: 3+

  • 19. 5. 2022, 7:56

  • Zobrazení

    682

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie