Zobrazit přihlášovací formulář

BANGKOK dvd č.48 NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SVĚTA

Administrace

BANGKOK dvd č.48 NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SVĚTA

39 Kč 55 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
BANGKOK dvd 48 NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SVĚTA Bangkok je hlavním městem Thajska. Ve městě, které bylo ještě před dvěma staletími obyčejnou rybářskou vesnicí, žije dnes přes 5 miliónů lidí. Ve filmu navštívíte nejposvátnější chrám země - Wat Phra Kaeo,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BANGKOK dvd č.48 NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SVĚTA

39 Kč
Koupit
BANGKOK dvd 48 NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SVĚTA

Bangkok je hlavním městem Thajska. Ve městě, které bylo ještě před dvěma staletími obyčejnou rybářskou vesnicí, žije dnes přes 5 miliónů lidí.

Ve filmu navštívíte nejposvátnější chrám země - Wat Phra Kaeo, nejstarší chrámový komplex v Bangkoku - Wat Pho ze 16. století s Chrámem ležícího Budhy i Wat Saket - Chrám Zlaté hory, který stojí na nejvyšším místě města.

Seznámíte se s řekou Menam, která se svými sedmi mosty patří k hlavním tepnám Bangkoku. Stanete se svědky oslav Nového roku - Songkran a spolu s kamerou se projdete rušnými ulicemi města s typickými tříkolkami "ťuk-ťuk".

Návštěva známého trhu Chatuchak je pro každého velkým zážitkem. Tisíce vůní mnoha jídel thajské kuchyně tu lákají nejen obyvatele města, ale i turisty z celého světa.

Centrem místního obchodu je ulice Sukhumvit a nejvyhledávanějším místem nočního Bangkoku je Patpong. Dvacet budov Národního muzea vás seznámí s celou historií země.

Ve filmu navštívíte také palác Vimarnmek, který královská rodina používala jako své venkovské sídlo. Plovoucí trh Damnoen Saduak nabízí široký sortiment zboží, barev a vůní, které ještě před necelým stoletím ovládaly i Bangkok.
  • 16. 4. 2024, 19:39

  • Zobrazení

    195

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Putování
Putování
Putování
Putování
Ztracený svět - 23
Nejkrásnější místa světa 25 - Jordánsko
Nádherný sever - 15
Austrálie - 23
Vikingové - 7
Velký bariérový útes - 17
Yellowstone - 10
Vražedné stroje 1 + 2

Kategorie