Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Dětský mycí olej Intimka 200 ml

Administrace

Dětský mycí olej Intimka 200 ml

270 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
Sliznici pohlavních orgánů ošetřuje šetrně a fyziologicky, aniž by narušoval její přirozenou symbiotickou mikroflóru. Obsahuje vysoce kvalitní rostlinné a éterické oleje, splňuje všechny požadavky péče o pokožku. Obecná charakteristika: preparáty pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský mycí olej Intimka 200 ml

270 Kč
  • Popis zboží
Sliznici pohlavních orgánů ošetřuje šetrně a fyziologicky, aniž by narušoval její přirozenou symbiotickou mikroflóru. Obsahuje vysoce kvalitní rostlinné a éterické oleje, splňuje všechny požadavky péče o pokožku.

Obecná charakteristika:
preparáty pro intimní hygienu jsou šetrnou alternativou běžně používaných výrobků tohoto zaměření, z nichž většina obsahuje chemické látky nadměrně zatěžující a vysušující pokožku a tudíž narušující její rovnováhu. Preparáty Original ATOK splňují všechny požadavky přirozeného a šetrného ošetření sliznice pohlavních orgánů, chrání ji a poskytují nejlepší možnou péči. Sliznici pohlavních orgánů čistí a ošetřují šetrně a fyziologicky, aniž by narušovaly její přirozenou symbiotickou mikroflóru.

Doporučení:
ke každodenní intimní hygieně dětí, sliznici pohlavních orgánů čistí a ošetřuje šetrně a fyziologicky, aniž by narušoval její přirozenou symbiotickou mikroflóru.

Účinky:
regeneruje, zjemňuje a zvláčňuje, dezodoruje, obsažené éterické oleje jsou známy i hojivými účinky a schopností působit proti bakteriím a plísním.

Složení:
rostlinné oleje – sójový, mandlový a jojobový, éterické oleje – levandule, tymián a citron, emulgátor, vitamin E.

Účel a způsob použití:
určeno k intimní hygieně dětí. Přiměřené množství mycího oleje naneseme na intimní místa a opláchneme vodou. Preparáty jsou vhodné pro každodenní používání. Kromě intimní hygieny lze tyto mycí oleje využít také jako jemné sprchovací prostředky k péči o pokožku celého těla.
  • 5. 11. 2018, 22:05

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie