Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský nosní olej 10 ml

Administrace

Dětský nosní olej 10 ml

157 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 55 Kč
Neobsahuje mentol, který by u dětí mohl vyvolávat krátkodobě nepříjemné pocity. Tento preparát byl vykoušen v Ústavu pediatrie, porodnictví a gynekologie Ukrajiny u mnoha novorozenců s velkým prenatálním rizikem vývojové infekce. Výsledky jednoznačně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský nosní olej 10 ml

157 Kč
  • Popis zboží
Neobsahuje mentol, který by u dětí mohl vyvolávat krátkodobě nepříjemné pocity. Tento preparát byl vykoušen v Ústavu pediatrie, porodnictví a gynekologie Ukrajiny u mnoha novorozenců s velkým prenatálním rizikem vývojové infekce. Výsledky jednoznačně potvrdily jeho příznivý vliv na zvýšení obranyschopnosti nosní sliznice a na obnovu její přirozené mikroflóry.

Obecná charakteristika:
nosní oleje Original ATOK jsou určeny k péči o nosní sliznice. Aplikací těchto preparátů se na nosní sliznici vytváří velmi jemný olejový film, který ji chrání před vysoušením a nepříznivými vlivy okolního prostředí. Působí jako vynikající prevence a současně výrazně přispívají k úlevě při nachlazení. Jejich pravidelným používáním se nosní sliznice stává odolnější proti podráždění či onemocnění.

Doporučení:
při nachlazení i jako prevence proti rýmě, zajišťuje ochranu nosní sliznice před vysoušením a nepříznivými vlivy okolního prostředí. Pravidelným používáním se sliznice stává odolnější proti podráždění či onemocnění. Neobsahuje mentol, který by u dětí mohl vyvolávat krátkodobě nepříjemné pocity. Tento preparát byl vyzkoušen v Ústavu pediatrie, porodnictví a gynekologie Ukrajiny u mnoha novorozenců s velkým prenatálním rizikem vývojové infekce. Výsledky jednoznačně potvrdily jeho příznivý vliv na zvýšení obranyschopnosti nosní sliznice a na obnovu její přirozené mikroflóry.

Účinky:
zvláčňuje a chrání před vysoušením, obsažené éterické oleje jsou známy i antimikrobiálními účinky a schopností bránit usazování a rozmnožování choroboplodných zárodků.

Složení:
rostlinné oleje – sójový, mandlový a jojobový, olejový macerát třezalkový, éterické oleje – heřmánek modrý a levandule, vitamin E.

Účel a způsob použití:
určeno k péči no
  • 5. 11. 2018, 22:06

  • Zobrazení

    56

  • Oblíbené

    1

Kategorie