Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Dětský nosní olej 10 ml

Administrace

Dětský nosní olej 10 ml

157 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 55 Kč
Neobsahuje mentol, který by u dětí mohl vyvolávat krátkodobě nepříjemné pocity. Tento preparát byl vykoušen v Ústavu pediatrie, porodnictví a gynekologie Ukrajiny u mnoha novorozenců s velkým prenatálním rizikem vývojové infekce. Výsledky jednoznačně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský nosní olej 10 ml

157 Kč
  • Popis zboží
Neobsahuje mentol, který by u dětí mohl vyvolávat krátkodobě nepříjemné pocity. Tento preparát byl vykoušen v Ústavu pediatrie, porodnictví a gynekologie Ukrajiny u mnoha novorozenců s velkým prenatálním rizikem vývojové infekce. Výsledky jednoznačně potvrdily jeho příznivý vliv na zvýšení obranyschopnosti nosní sliznice a na obnovu její přirozené mikroflóry.

Obecná charakteristika:
nosní oleje Original ATOK jsou určeny k péči o nosní sliznice. Aplikací těchto preparátů se na nosní sliznici vytváří velmi jemný olejový film, který ji chrání před vysoušením a nepříznivými vlivy okolního prostředí. Působí jako vynikající prevence a současně výrazně přispívají k úlevě při nachlazení. Jejich pravidelným používáním se nosní sliznice stává odolnější proti podráždění či onemocnění.

Doporučení:
při nachlazení i jako prevence proti rýmě, zajišťuje ochranu nosní sliznice před vysoušením a nepříznivými vlivy okolního prostředí. Pravidelným používáním se sliznice stává odolnější proti podráždění či onemocnění. Neobsahuje mentol, který by u dětí mohl vyvolávat krátkodobě nepříjemné pocity. Tento preparát byl vyzkoušen v Ústavu pediatrie, porodnictví a gynekologie Ukrajiny u mnoha novorozenců s velkým prenatálním rizikem vývojové infekce. Výsledky jednoznačně potvrdily jeho příznivý vliv na zvýšení obranyschopnosti nosní sliznice a na obnovu její přirozené mikroflóry.

Účinky:
zvláčňuje a chrání před vysoušením, obsažené éterické oleje jsou známy i antimikrobiálními účinky a schopností bránit usazování a rozmnožování choroboplodných zárodků.

Složení:
rostlinné oleje – sójový, mandlový a jojobový, olejový macerát třezalkový, éterické oleje – heřmánek modrý a levandule, vitamin E.

Účel a způsob použití:
určeno k péči no
  • 5. 11. 2018, 22:06

  • Zobrazení

    57

  • Oblíbené

    1

Kategorie