Zobrazit přihlášovací formulář

Regenerační krém Attopic 50 ml

Administrace

Regenerační krém Attopic 50 ml

212 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 55 Kč
Regenerační krém je určen k pěstění pokožky obličeje, ale i těla. Účinné bioaktivní látky. Obohacen ochranným faktorem chránícím pokožku před UV-zářením. Obecná charakteristika: nabídka krémů Original ATOK je velmi bohatá a přináší tu nejvhodnější…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Regenerační krém Attopic 50 ml

212 Kč
  • Popis zboží
Regenerační krém je určen k pěstění pokožky obličeje, ale i těla. Účinné bioaktivní látky. Obohacen ochranným faktorem chránícím pokožku před UV-zářením.

Obecná charakteristika:
nabídka krémů Original ATOK je velmi bohatá a přináší tu nejvhodnější péči pro každý typ pokožky. Regenerační krémy jsou určeny k pěstění pokožky obličeje, ale i těla. Vyrábíme je šetrnými postupy, což zaručuje zachování maximální účinnosti obsažených bioaktivních látek. Složení krémů umožňuje pronikání účinných látek až do hlouběji uložených tkání. Velká část regeneračních krémů je obohacena ochrannými filtry chránícími pokožku před nežádoucím UV-zářením.

Doporučení:
při atopickém ekzému, vhodný i pro podrážděnou dětskou pokožku.

Účinky:
zvláčňuje, zklidňuje, promašťuje, lehce se vstřebává.

Typ pokožky:
citlivá, zarudlá, svědivá a celkově podrážděná v důsledku atopického ekzému, zánětlivá až aknózní.

Složení:
rostlinný olej sójový, olejový macerát třezalkový, bambucké máslo, éterické oleje – jalovec, heřmánek modrý, levandule a citron, emulgátory, glycerin, vosk, vitamin E, provitaminy, voda.

Upozornění:
u silně podrážděné a svědící pokožky může v počátcích aplikace krému dojít k přechodnému pocitu pálení, které má však ustupující charakter.

Účel a způsob použití krémů:
určeno k péči o pokožku obličeje a těla. Požadované množství krému naneseme na pokožku obličeje či těla a jemně vetřeme.

Tip:
zpočátku krém aplikujeme několikrát denně, po zklidnění 2x denně, pro dosažení maximálního účinku doporučujeme péči doplnit koupelí s využitím koupelového oleje meduňkového.
  • 5. 11. 2018, 22:06

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Kategorie