Zobrazit přihlášovací formulář

Speciální balzám Intisan 50 ml

Administrace

Speciální balzám Intisan 50 ml

257 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
Působí antibakteriálně, regeneruje, hojí a zjemňuje. Obecná charakteristika: preparáty pro intimní hygienu jsou šetrnou alternativou běžně používaných výrobků tohoto zaměření, z nichž většina obsahuje chemické látky nadměrně zatěžující a vysušující…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Speciální balzám Intisan 50 ml

257 Kč
  • Popis zboží
Působí antibakteriálně, regeneruje, hojí a zjemňuje.

Obecná charakteristika:
preparáty pro intimní hygienu jsou šetrnou alternativou běžně používaných výrobků tohoto zaměření, z nichž většina obsahuje chemické látky nadměrně zatěžující a vysušující pokožku a tudíž narušující její rovnováhu. Preparáty Original ATOK splňují všechny požadavky přirozeného a šetrného ošetření sliznice pohlavních orgánů, chrání ji a poskytují nejlepší možnou péči. Sliznici pohlavních orgánů čistí a ošetřují šetrně a fyziologicky, aniž by narušovaly její přirozenou symbiotickou mikroflóru.

Doporučení:
ke zklidnění nepříjemných projevů provázejících mykózy pohlavního ústrojí. Vhodný i k preventivnímu ošetření intimních míst před návštěvou bazénů a koupališť. Nastávající maminky ocení jeho blahodárné účinky při masáži hráze – při pravidelném používání, nejlépe od počátku těhotenství, se hráz stává elastičtější a při porodu většinou nedochází k jejímu natržení. Hojivé vlastnosti Intisanu se uplatňují také při ošetření krvácejícího konečníku, například při hemeroidech, nebo při hojení stehů po porodu.

Účinky:
regeneruje, zjemňuje, obsažené éterické oleje jsou známy antibakteriálními a hojivými účinky.

Složení:
rostlinný olej jojobový, bambucké máslo, éterické oleje – levandule, tea tree, tymián červený, mrkvová semena a heřmánek modrý, vosk, vitamin E.

Účel a způsob použití:
určeno k ošetření intimních míst. Přiměřené množství balzámu naneseme na pokožku a jemně vmasírujeme. Vzhledem k jeho velmi dobré roztíratelnosti a vstřebatelnosti jej můžeme používat k ošetření pokožky na většině částí těla.

Tip:
tento preparát se osvědčuje nejen při řešení problémů na intimních partiích, ale i v mnoh
  • 5. 11. 2018, 22:06

  • Zobrazení

    43

  • Oblíbené

    1

Kategorie