Zobrazit přihlášovací formulář

Komplet vitaminů B forte - 60 tbl.

Administrace

Komplet vitaminů B forte - 60 tbl.

105 Kč 119 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Komplet vitamínů B forte, 60 tablet. Vitaminy skupiny B jsou užívány pro svůj podpůrný vliv mozkové činnosti, schopnost zvyšovat odolnost proti stresu a nezastupitelnost při využívání energie z živin. Jedna z hlavních funkcí, která je společná celé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Komplet vitaminů B forte - 60 tbl.

105 Kč
  • Popis zboží
Komplet vitamínů B forte, 60 tablet.

Vitaminy skupiny B jsou užívány pro svůj podpůrný vliv mozkové činnosti, schopnost zvyšovat odolnost proti stresu a nezastupitelnost při využívání energie z živin.

Jedna z hlavních funkcí, která je společná celé skupině vitaminů B, je pomoc při mezibuněčném metabolismu a všeobecná podpora centrální nervové soustavy. Jejich nedostatek může způsobit přecitlivělost, stres, neschopnost se koncentrovat, poruchy spánku a ve stáří může vést až k vážným onemocněním (Parkinson, Alzheimer).

Vitaminy skupiny B patří k hydrofilním vitaminům, tedy k rozpustným ve vodě, proto lidské tělo není schopno ukládat vitaminy této skupiny do velkých rezerv a je důležité, aby byl jejich přísun nejen dostatečný, ale také pravidelný. Vitaminy B jsou ve většině případů esenciální látky, to znamená, že si je tělo neumí samo vytvořit. Některé sice jsou vytvářeny v tlustém střevě zvláštními bakteriemi, jsou ale velmi citlivé na antibiotika. Proto je vhodné při léčbě antibiotiky zajistit dostatečný přísun vitaminů skupiny B.

Studie prokázaly, že největší účinnost mají vitaminy skupiny B jsou-li zastoupeny společně. Oproti běžným přípravkům tohoto typu je přípravek KOMPLET B VITAMINŮ bohatší o kyselinu listovou, vitamin B12 pro posílení nervové soustavy, inositol pro správnou funkci mozku, cholin pro bystrou paměť a biotin, někdy nazývaný jako vitamin H, který se podílí na látkové výměně. Vitamin B12 je velice důležitý pro vegetariány, kteří jsou jako lidé konzumující bezmasou stravu všeobecně postiženi jeho nedostatkem. Kuřáci a starší osoby trpí nedostatkem zejména kyseliny listové. Ta je nezbytná pro tvorbu červených krvinek, napomáhá zdravému vývoji v prenatálním věku a kuřákům pomůže snížit riziko rakoviny plic.

Je známo, že v našich podmí
  • 13. 10. 2017, 0:04

  • Zobrazení

    63

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Triko /tunika ALLIE s oboustranným motivem
ANDĚLKA - přívěšek na kabelku či klíče s karabinou
Manuka NEHTOVÝ REGENERÁTOR
Netradiční forma na bábovku ....silikonová
Chřipka a nachlazení 30g(20x1, 5g)
Polštář do vany z mikrovlákna - fialový
Stylová textilní taška BLACK&WHITE
ANDĚLKA - přívěšek na kabelku či klíče s karabinou
ANDĚLKA - přívěšek na kabelku či klíče s karabinou
Pánské boxerky TRICOLOR...95% bavlna, 5% Spandex
Triko /tunika ALLIE marine girl

Kategorie