Zobrazit přihlášovací formulář

Selen Imuno 50 mcg - 100 tbl.

Administrace

Selen Imuno 50 mcg - 100 tbl.

89 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 0 Kč
SELEN IMUNO 50 mcg, 100 tablet. Pro oddálení stárnutí buněk a imunitu. Selen – nepostradatelný stopový prvek. Obrovský podíl selenu na lidské zdraví a kondici je v jeho schopnosti snižovat riziko výskytu rakoviny, chránit před onemocněním srdce,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Selen Imuno 50 mcg - 100 tbl.

89 Kč
  • Popis zboží
SELEN IMUNO 50 mcg,
100 tablet.

Pro oddálení stárnutí buněk a imunitu.

Selen – nepostradatelný stopový prvek.

Obrovský podíl selenu na lidské zdraví a kondici je v jeho schopnosti snižovat riziko výskytu rakoviny, chránit před onemocněním srdce, předčasným stárnutím a artritidou.
Selen je důležitou součástí výkonných antioxidačních enzymů, které mohou významně redukovat škodlivé chemické reakce. Tyto reakce se odehrávají v lidském těle během celého života. Prokázán je jeho příznivý účinek na posílení imunity, srdeční činnosti, na produkci spermií a jejich pohyblivost.
Antioxidační účinky selenu se znásobují spolu s přísunem vitaminu E. Nedostatek selenu v konečném důsledku může vést ke zvýšení rizika vzniku rakoviny, srdečních onemocnění, imunitních a zánětlivých procesů, časných projevů svalové slabosti, úzkosti a deprese. V těhotenství pak při nedostatku selenu hrozí u plodu vznik vrozených vad.
Při užívání selenu je nutné mít stále na mysli, že se jedná o stopový prvek. Proto je nutné kontrolovat denní příjem této látky a nepřekračovat doporučené denní dávkování. Mezi nejčastější projevy nadbytku selenu v lidském těle patří mimo jiné lámavost nehtů, křehkost vlasů, žaludeční obtíže.
Svými schopnostmi selen napomáhá zvýšit kvalitu života a za příznivých okolností ho i prodloužit. Selen by měl být součástí životosprávy každého člověka jakožto každodenní doplněk výživy.
  • 21. 6. 2021, 10:15

  • Zobrazení

    127

  • Oblíbené

    0

Kategorie