Zobrazit přihlášovací formulář

Zvuková hra PLÁCNI KRTKA BUM DO KRTKA 9789

Administrace

Zvuková hra PLÁCNI KRTKA BUM DO KRTKA 9789

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 14 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
HRA PLÁCNI KRTKA, 100% nový výrobek! Skvělá zábavná a napínavá hra pro všechny krtkobijce. Originální interaktivní hra plácni krtka je skvělou zábavou pro kluky i holky. Vemte si do ruky kladívko a trefte krtka, který Vám škodí na zahradě! Kdo trefí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zvuková hra PLÁCNI KRTKA BUM DO KRTKA 9789

699 Kč
  • Popis zboží
HRA PLÁCNI KRTKA, 100% nový výrobek!
Skvělá zábavná a napínavá hra pro všechny krtkobijce.

Originální interaktivní hra plácni krtka je skvělou zábavou pro kluky i holky. Vemte si do ruky kladívko a trefte krtka, který Vám škodí na zahradě! Kdo trefí více svítících nosů vyhrává. Trénuje zručnost, postřeh, reflexy a soustředění. Hru doprovázejí zvukové efekty a melodie. Můžete si nastavit úroveň obtížnosti od začátečníků až po pokročilé krtkobijce. Když zvířátku zasvítí nos, plácněte ho kladívkem. Není to tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Po 20 úderech můžete přejít do dalšího levelu hry. Pokud nestihnete trefit všechny krtky v daném časovém limitu, hra začne od začátku. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti CE. Hra je vhodna pro děti od 3 let.

Popis hry:
Hra se zapíná / vypíná pomocí tlačítká on / off. Na herní ploše se nachází 7 zvířátek se svítícími nosy, které musíte trefit. Jakile jim zasvítí nos, plácnětře je přiloženým kladívkem. Počet trefených krtků se Vám bude zobrazovat na displeji. Tlačítko select slouží pro spuštění hry při nesplnění limitu.

Rozměry:
- 82 cm x 66 cm

Napájení:
- 3 x tužková baterie ( nejsou součástí balení )
  • 28. 12. 2017, 16:22

  • Zobrazení

    335

  • Oblíbené

    0

Kategorie