Montana - mléčný marcipán 1kg
Administrace
Montana - mléčný marcipán 1kg
136 Kč
Zaujalo 14 uživatelů
Doprava:
od 60 Kč
***SKLADEM DO TÝDNE***
Sypká směs na přípravu potahovací a modelovací hmoty. Hotová hmota je lehce smetanové barvy s mandlovou příchutí a je pěkně elastická, nemá tendenci praskat. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků…
Montana - mléčný marcipán 1kg
136 Kč
Poslat dotaz
- Popis zboží
***SKLADEM DO TÝDNE***
Sypká směs na přípravu potahovací a modelovací hmoty. Hotová hmota je lehce smetanové barvy s mandlovou příchutí a je pěkně elastická, nemá tendenci praskat. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská. Chutí se podobá domácímu marcipánu, který se vyrábí ze sušeného mléka.
Suroviny pro použití: 1 kg směsi Montana, 150-170g vody (raději více, zahustit se dá vždy opět směsí Montana), 50g 100% tuku (např. Omega)
Postup přípravy: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je předem změklý. Suroviny mícháme protínačkou pri nejpomalejší rychlosti do homogenní a polotuhé konzistence. Po vyjmutí z kotlíku uložíme do pevnejší fólie a necháme odležet při pokojové teplotě nejméně 3 hodiny, doporučuje se ale nechat odležet až 24 hodin. Nezpracované množství lze uchovávat až 1 měsíc (dobře zabalené, v chladu)
Složení: cukr, sušené mléko, glukózový sirup, stabilizátor E415, aroma, barvivo E171
ODESLÁNÍ JE MOŽNÉ I ZA POŠTOVNÉ 60,- KČ NA POBOČKU ZÁSILKOVNY,. OBJEDNÁVKU JE ALE POTŘEBA ZADAT NA E-SHOPU (WWW.ENINKA.CZ) ABY JSTE SI VYBRALI POBOČKU KDE SI CHCETE ZÁSILKU VYZVEDNOUT.
Sypká směs na přípravu potahovací a modelovací hmoty. Hotová hmota je lehce smetanové barvy s mandlovou příchutí a je pěkně elastická, nemá tendenci praskat. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská. Chutí se podobá domácímu marcipánu, který se vyrábí ze sušeného mléka.
Suroviny pro použití: 1 kg směsi Montana, 150-170g vody (raději více, zahustit se dá vždy opět směsí Montana), 50g 100% tuku (např. Omega)
Postup přípravy: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je předem změklý. Suroviny mícháme protínačkou pri nejpomalejší rychlosti do homogenní a polotuhé konzistence. Po vyjmutí z kotlíku uložíme do pevnejší fólie a necháme odležet při pokojové teplotě nejméně 3 hodiny, doporučuje se ale nechat odležet až 24 hodin. Nezpracované množství lze uchovávat až 1 měsíc (dobře zabalené, v chladu)
Složení: cukr, sušené mléko, glukózový sirup, stabilizátor E415, aroma, barvivo E171
ODESLÁNÍ JE MOŽNÉ I ZA POŠTOVNÉ 60,- KČ NA POBOČKU ZÁSILKOVNY,. OBJEDNÁVKU JE ALE POTŘEBA ZADAT NA E-SHOPU (WWW.ENINKA.CZ) ABY JSTE SI VYBRALI POBOČKU KDE SI CHCETE ZÁSILKU VYZVEDNOUT.
-
14. 2. 2018, 21:44
-
Zobrazení
468
-
Oblíbené
1