Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská postýlka, ideální pro miminko od narození

Administrace

Dětská postýlka, ideální pro miminko od narození

1 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 149 Kč
... praktická, jednoduchá a hlavně bezpečná postýlka ze světlého dřeva. Ideální pro miminko od narození, či batole. Vaše děťátko bude v postýlce spát sladce a bezpečně. Vyrobená z masivního buku. Je to odolný a obnovitelný materiál. Což je dobrá zpráva…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská postýlka, ideální pro miminko od narození

1 599 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... praktická, jednoduchá a hlavně bezpečná postýlka ze světlého dřeva. Ideální pro miminko od narození, či batole. Vaše děťátko bude v postýlce spát sladce a bezpečně. Vyrobená z masivního buku. Je to odolný a obnovitelný materiál. Což je dobrá zpráva pro váš rodinný rozpočet i planetu. Tento výrobek je v souladu s evropskou normou. NOVÉ, originálně zabalené zboží. IHNED K ODESLÁNÍ !

UPOZORNĚNÍ: Z bezpečnostních důvodů používejte matraci o stejných rozměrech, jako má postýlka. Doporučujeme do postýlky použít originální Ikea matraci, tato není součástí postýlky. Je však možné ji objednat rovnou s postýlkou, případně s ložním prádlem (prostěradlo, dětské povlečení), viz detailní fotografie.

****************************************
DĚTSKÁ POSTÝLKA: materiál masivní buk + sololit. Jak miminko roste, lze rošt postýlky lze umístit do dvou různých výšek.

MATRACE: Vhodné pro děti od narození. Potah je z netkaného polypropylenu, samotná matrace je z polyuretanové pěny. Tato matrace má na obou stranách stejně jemný povrch, můžete ji tedy kdykoliv otočit. Potah lze otírat, ale není snímatelný. Rozměry matrace jsou délka 120 cm + šíře 60 cm + tloušťka 5 cm.

PROSTĚRADLO: 2 kusy v balení, na výběr ze 3 barev (bílá, růžová či modrá). 100% bavlna. Elastický okraj drží prostěradlo hladce napnuté na matraci.

DĚTSKÝ OCHRANNÝ POTAH / CHRÁNIČ MATRACE,100x70 cm: výborná pomůcka proti pročůrání matrace. Voděodolné vyztužení poskytuje ochranu matrace. Vhodné pro dětské postýlky i postele. Umísťuje se ze strany pod přichycené prostěradlo.

**********************************

MATERIÁL POSTÝLKA:
Hlavní části: masivní buk. Klížené příčky roštu: buková dýha
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    62

  • Rozměry

    Délka: 124 cm, šířka: 66 cm, výška: 80 cm, šířka postele: 60 cm, délka postele: 120 cm

  • 5. 7. 2023, 23:09

  • Zobrazení

    1 354

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětské bílé unisex křeslo, motiv dinosaurus

Kategorie