Zobrazit přihlášovací formulář

Lyžařský kvalitní komplet + funkční termotriko

Administrace

Lyžařský kvalitní komplet + funkční termotriko

1 599 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
...růžové DEVOLD ZDARMA!! Krásný, 2 sezóny na lyže nošený zimní komplet v růžovošedé kombinaci. Bunda je nošenější než oteplovačky - ty jsou jako nové - bez známek nošení - odepínací kšandy, zábrany v nohavcích, bunda nošená i do školy, ale stále krásná,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lyžařský kvalitní komplet + funkční termotriko

1 599 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
...růžové DEVOLD ZDARMA!! Krásný, 2 sezóny na lyže nošený zimní komplet v růžovošedé kombinaci. Bunda je nošenější než oteplovačky - ty jsou jako nové - bez známek nošení - odepínací kšandy, zábrany v nohavcích, bunda nošená i do školy, ale stále krásná, jen ošoupání rukávků na hraně a ve švu na předloktí, při nošení si nevšimnete, jelikož bunda není jednolitě fialovorůžová, ale jakási žíhaná, melírovaná. Má všechny vychytávky - kapsičku na telefon, skipass, sněžný pás, odepínací kapuce... Velikost uvedena 140 - 10 let a plně odpovídá - tedy velikost 140/146. PC téměř 4000 korun. Při koupi dalších 4 polože z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • 16. 1. 2024, 6:12

  • Zobrazení

    549

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Dokonalé penízkové skinny džíny NEXT
Luxusní komplet - triko RALPH LAUREN a rifle GAP

Kategorie