Zobrazit přihlášovací formulář

Panenský olej z Černuchy seté NOVINKA

Administrace

Panenský olej z Černuchy seté NOVINKA

520 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 66 Kč
Jedlý panenský olej jednodruhový. Často označovaný jako "ZÁZRAČNÝ LÉK" a to díky obsahu řady důležitých látek (je jich přes 100)! Za studena lisovaný olej je vyráběn z vysoce kvalitních semen Černuchy seté (Černý kmín) původem ze Sýrie. Zdroj vitamínu K…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Panenský olej z Černuchy seté NOVINKA

520 Kč
  • Popis zboží
Jedlý panenský olej jednodruhový.
Často označovaný jako "ZÁZRAČNÝ LÉK" a to díky obsahu řady důležitých látek (je jich přes 100)!
Za studena lisovaný olej je vyráběn z vysoce kvalitních semen Černuchy seté (Černý kmín) původem ze Sýrie. Zdroj vitamínu K . Výrazný je zároveň obsah vitamínů A, řady B1, B2, B3, B6, Kyselina listová, D, E a F, minerálů a stopových prvků Ca, Mg, Fe, Zn, P, Cu, K mastných nenasycených kyselin OMEGA 3 a 6.

Z mnoha a mnoha pozitivních účinků lze jmenovat např. protirakovinné, antileukemické, antibakteriální, antivirové, antimykotické (protiplísňové).
Vypuzuje celou řadu parazitů z těla, upravuje vysoký krevní tlak, zvyšuje imunitu, působí na alergie, záněty, onemocnění dýchacího i trávicího traktu.
Pomáhá při depresívních stavech, atd.....
Zevně účinkuje na některé alergické projevy, ekzémy, lupénku, akné, atd.....

Pro více informací mne prosím neváhejte kontaktovat.
Dávkování: 1-5 ml až 3x denně

UPOZORNĚNÍ:
Olej je vyráběn velmi šetrnou metodou, bez použití škodlivých konzervatů - má proto kratší dobu použitelnosti. Z tohoto důvodu olej dostanete vždy čerstvě vyrobený!

SLEVA pro stálé zákazníky a pro objednávky produktů z fotoalba EKO kosmetika, drogerie a potrav. doplňky nad 1000,- Kč !

Výrobcem je česká firma Missiva, zabývající se ekologicky šetrnou osobní i bytovou kosmetikou a přírodními doplňky stravy.
  • 4. 3. 2022, 7:25

  • Zobrazení

    155

  • Oblíbené

    1

Kategorie