Zobrazit přihlášovací formulář

Termokamaše Fantom

Administrace

Termokamaše Fantom

290 Kč 360 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 79 Kč
Poslední dva kusy v sv. modré barvě! Termokamaše Fantom jsou určeny jako tepelně izolační oděv do chladného počasí. Jedná se o materiál s hřejivým efektem.Termokamaše jsou vhodné pod zimní oblečení, odvádí pot od těla, zajišťují stálou teplotu těla, jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Termokamaše Fantom

290 Kč
  • Popis zboží
Poslední dva kusy v sv. modré barvě!
Termokamaše Fantom jsou určeny jako tepelně izolační oděv do chladného počasí. Jedná se o materiál s hřejivým efektem.Termokamaše jsou vhodné pod zimní oblečení, odvádí pot od těla, zajišťují stálou teplotu těla, jsou vhodné pro všechny zimní aktivity.
UPOZORNĚNÍ: materiál má vysoké vlákno!
Okraje délky nohavic jsou staženy do nápletů výsokých 7 cm. Termokamaše jsou do gumy s vysokým pružným nápletem vysokým 10 cm, který se dá popřípadě v pase ohrnout.
POZOR - při praní nesmíte použít aviváž!!!
!!TIP!!!: Velkou výhodou je kombinovatelnost termokamaší THERMAL-TEC ® s kalhotami SOFTSHELL. Například dítě je chráněno cestou do školy SOFTSHELL kalhotami s hřejivými termokamašemi. V budově si kamaše sundá a je pouze v SOFTSHELL kalhotách.
THERMAL-TEC ®
Tento materiál je novinka v oblasti fleeceového programu s technologií dutého vlákna a s mnoha mikrokanálky na povrchu. Tato technologie zaručuje vynikající odvádění vlhkosti, rychlejší vysychání a příznivou prodyšnost. Lépe udržuje tělesnou teplotu. Další vlastnosti, jako je větší trvanlivost, odolnost, snadnost praní a čištění, předurčuje tento materiál k širokému praktickému využití.
Technické vlastnosti:
- Vynikající odvádění vlhkosti
- Maximální teplo bez zbytečného objemu
- Rychleschnoucí
- Po dlouhou dobu udrží nadýchanost
- Vysoce prodyšný
- Udržuje tělesnou teplotu
- Skvěle stlačitelný
- Velice trvanlivý
  • 13. 1. 2023, 22:28

  • Zobrazení

    389

  • Oblíbené

    0

Kategorie