Zobrazit přihlášovací formulář

Hudba - Kytara Ukulele, Bílá, 4 struny (Janod)

Administrace

Hudba - Kytara Ukulele, Bílá, 4 struny (Janod)

769 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Dřevěná malá kytara ukulele v bílém provedení. Seznamuje dítě s hrou na kytaru a možná vzbudí touhu po tom, učit se na ní hrát. Jistě zaujme svým kvalitním provedením. Ukulele má pěkný zvuk. Struny jsou nylonové. Napínání strun je řešeno stejně jako na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hudba - Kytara Ukulele, Bílá, 4 struny (Janod)

769 Kč
  • Popis zboží
Dřevěná malá kytara ukulele v bílém provedení. Seznamuje dítě s hrou na kytaru a možná vzbudí touhu po tom, učit se na ní hrát. Jistě zaujme svým kvalitním provedením. Ukulele má pěkný zvuk. Struny jsou nylonové. Napínání strun je řešeno stejně jako na profesionální kytaře. Pokud hledáte kytaru pro děti od 3 let, tak tohle je pravá volba.

Rozměr ukulele je 53,5x17,5x5cm. Doporučený věk je 3-8let.

Splňuje všechny normy EU.



Firma Janod je francouzký výrobce a dodavatel dřevěných hraček. Janod vyrábí hračky pro děti již přes 40 let a na francouzském trhu si udržuje první pozici v oblasti produkce dřevěných a kreativních hraček, které navrhuje špičkový designérský tým. S francouzskou firmou Janod máte jistotu, že získáte poctivou, kvalitní a hlavně originální a krásnou hračku, která prochází přísným testováním nejvyšších bezpečnostních standardů. Tradiční hry a hračky s moderním francouzkým designem, to je Janod!
  • Značka

    JANOD

  • Rozměry

    Dřevěná malá kytara ukulele - 4 struny. Rozměr: 53,5x17,5x5cm Věk: 3+

  • 16. 5. 2022, 8:05

  • Zobrazení

    624

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie