Zobrazit přihlášovací formulář

Super Aqua Snail maska šnečí SPÍCÍ (namísto krému)

Administrace

Super Aqua Snail maska šnečí SPÍCÍ (namísto krému)

525 Kč 625 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Nyní je v nabídce v novém obalu za 639Kč (zde VÝHODNÁ cena) ► Noční pleťová maska s výtažkem šnečího slizu - nahradí působení nočního krému. Pleť je ráno krásně hydratovaná, vyživená. Rozhodně doporučuji, skvělá záležitost.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Super Aqua Snail maska šnečí SPÍCÍ (namísto krému)

525 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Nyní je v nabídce v novém obalu za 639Kč (zde VÝHODNÁ cena) ► Noční pleťová maska s výtažkem šnečího slizu - nahradí působení nočního krému. Pleť je ráno krásně hydratovaná, vyživená. Rozhodně doporučuji, skvělá záležitost. Je z nabídky velmi kvalitní korejské kosmetiky Missha z řady Super Aqua Cell Renew Snail.

Velmi hydratující a vyživující řada Cell Renew Snail byla vyvinuta k vylepšení textury pleti, díky obsahu plně vitálního šnečího extraktu, který zabraňuje poškození pleti a zároveň jí navrací sílu a posiluje její přirozenou ochranou bariéru, aby minimalizoval podráždění pokožky. Díky synergii šnečího extraktu, který navrací krásu pleti odstraněním jizev po akné, zarudnutí, tmavých či bledých skvrn a nedostatku elasticity, a extraktu z buněk rostlinných pletiv se buňky vaší pleti začnou mnohem lépe obnovovat a vaše pokožka bude vitální a rozjasněná. Hydratační složka extraktru z baobabu (2%) a hlubinné mořské vody, která zde plně zastupuje roli obyčejné vody, zabraňuje ztrátě hydratace a vysoušení pokožky a aktivuje vnitřní hydratační energii buněk. Tato noční pleťová maska zpevňuje základy pokožky a rekonstruuje texturu pleti. Obsahuje 15% extraktu šnečího slizu. Díky nelepkavé textuře se snadno nanáší, perfektně se vstřebává a zajišťuje dokonalé rozjasnění pleti. Dvojitá kosmetická funkce - vyplnění vrásek a bělící účinky. Složení bez barviv, parabenů a minerálních olejů.

Použití:
Aplikujte přiměřené množství na pokožku a jemně rozetřete. Nikterak nesmývejte a nechte působit přes celou noc. Doporučeno ženám 25-45 let.

Větší balení 110 ml oproti klasickým krémům, které mívají zpravidla jen 50 ml.
  • 23. 5. 2019, 23:29

  • Zobrazení

    131

  • Oblíbené

    0

Kategorie