Zobrazit přihlášovací formulář

4x pěkné tričko - cena za kus od 40,-Kč

Administrace

4x pěkné tričko - cena za kus od 40,-Kč

40 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
1. První tričko je od George, barva je červená a je na něm nádherná černo-bílá mašle. Tričko je již prodané!!! 2. Druhé tričko je od Matalan, je bílé a jsou na něm fialová a černo-šedá srdíčka. Délka trička je 42cm a šířka pod průramky je 29cm. Tričko…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x pěkné tričko - cena za kus od 40,-Kč

40 Kč
  • Popis zboží
1. První tričko je od George, barva je červená a je na něm nádherná černo-bílá mašle. Tričko je již prodané!!!

2. Druhé tričko je od Matalan, je bílé a jsou na něm fialová a černo-šedá srdíčka. Délka trička je 42cm a šířka pod průramky je 29cm. Tričko je stále v super stavu. CENA JE 60,- Kč.

3. Třetí tričko je od Matalan, je fialové a jsou na něm stříbrné výšivky kytiček a trpytivé kamínky. Místo rukávků jsou malé volánky. Délka trička je 40cm a šířka pod průramky je 29cm. Tričko je stále v super stavu. CENA JE 60,- Kč.

4. Čtvrté tričko je od Adams, je bílé a jsou na něm stříbrné, modré a fialové výšivky kytiček. Délka trička je 36cm a šířka pod průramky je 32cm. Tričko má lehoulince žmolečky, jinak je bez chybičky. CENA JE 40,- Kč.

5. Páté tričko je Next, je modro-zelené a jsou na něm palmy a třpytivý nápis "Sunshine" (sluneční svit). Délka trička je 40cm a šířka pod průramky je 30cm. Tričko má sem tam pidi žmoleček a úplně dole už nejde přečíst nápis. Na zadní straně jsem objevila nepatrnou šmouhu. Viz detail - ale shoro nejde vidět. CENA JE 45,- Kč.
  • 9. 7. 2021, 21:50

  • Zobrazení

    109

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie