Zobrazit přihlášovací formulář

Motorická hra - Balanční zeď (Legler)

Administrace

Motorická hra - Balanční zeď (Legler)

429 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Dřevěná dovednostní balanční hra. Kolik dřevěných kostek lze vyjmout ze zdi, než se zbortí i se slepičkou? V této zábavné hře se mohou děti hodně naučit o statice, rovnováze a konstrukci. Stěna je postavena ze 40 kostek. Nahoru se postaví slepička.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Motorická hra - Balanční zeď (Legler)

429 Kč
  • Popis zboží
Dřevěná dovednostní balanční hra. Kolik dřevěných kostek lze vyjmout ze zdi, než se zbortí i se slepičkou? V této zábavné hře se mohou děti hodně naučit o statice, rovnováze a konstrukci.

Stěna je postavena ze 40 kostek. Nahoru se postaví slepička. Pokud hrají hru dvě a více dětí, tak se postupně střídají. Komu se první zeď zhroutí, prohrává. Zdokonaluje u dětí jemnou motoriku a soustředěnost.

Vyrobeno z kvalitního dřeva. Rozměr postavené zdi je 25x17x7,5cm.

Ze 40 kostek lze stavět i mimo zeď, jako s klasickými kostkami. Rozměr jedné kostky je 4,5x2x1,5cm.

Splňuje všechny normy EU.



Pod německou značkou Legler OHG jsou zastoupeny dřevěné hračky, dřevěné výrobky a dekorační předměty. Dřevěné hračky se zaměřují na didaktický a motorický rozvoj dítěte. Legler OHG působí na trhu v Evropě od roku 1988 a klade velký důraz vedle vysoké kvality také na bezpečnost. Všechny hračky jsou vyráběny podle evropské normy o bezpečnosti hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuté pro dřevěné hračky a jsou odolné proti slinám dítěte. Dřevo, které se používá na výrobu hraček, většinou pochází od společností podnikajících v oblasti zalesňování nebo opětovného zalesnění.
  • Značka

    LEGLER

  • Rozměry

    Dřevěná dovednostní hra. Rozměr: 25x17x7,5cm Počet tvarů: 40ks Věk: 3+

  • 13. 5. 2022, 8:52

  • Zobrazení

    97

  • Oblíbené

    1

Kategorie