Zobrazit přihlášovací formulář

Navlékání tvarů - Provlékací hra Farma (Legler)

Administrace

Navlékání tvarů - Provlékací hra Farma (Legler)

329 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Navlékání dřevěných tvarů na šňůrku pro nejmenší. Šňůrka je na konci opatřena dřevěnou jehlou pro snadné navlékání. Skvělá hračka pro zdokonalování jemné motoriky dětí a rozpoznávání tvarů! 19 "figurek" z lakovaného a potištěného dřeva lze navlékat na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Navlékání tvarů - Provlékací hra Farma (Legler)

329 Kč
  • Popis zboží
Navlékání dřevěných tvarů na šňůrku pro nejmenší. Šňůrka je na konci opatřena dřevěnou jehlou pro snadné navlékání. Skvělá hračka pro zdokonalování jemné motoriky dětí a rozpoznávání tvarů!

19 "figurek" z lakovaného a potištěného dřeva lze navlékat na dvě šňůry délky 80cm. 6 geometrických otvorů v domečku slouží jako vhazovací hra. Dítě musí najít správný tvar do otvoru. Domeček má madlo a lze ho nosit podobně jako kabelku.

Tvary lze i postavit - stojí samostatně na hraně. Díky tomu si lze s tvary hrát samostatně jako s hračkou. Tvary jsou vyrobeny z kvalitního masivu.

Tloušťka tvarů je cca 1,5cm. Výška farmáře je cca 7cm. Rozměr domečku je 23x15x10cm.

Splňuje všechny normy EU.



Pod německou značkou Legler OHG jsou zastoupeny dřevěné hračky, dřevěné výrobky a dekorační předměty. Dřevěné hračky se zaměřují na didaktický a motorický rozvoj dítěte. Legler OHG působí na trhu v Evropě od roku 1988 a klade velký důraz vedle vysoké kvality také na bezpečnost. Všechny hračky jsou vyráběny podle evropské normy o bezpečnosti hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuté pro dřevěné hračky a jsou odolné proti slinám dítěte. Dřevo, které se používá na výrobu hraček, většinou pochází od společností podnikajících v oblasti zalesňování nebo opětovného zalesnění.
  • Značka

    LEGLER

  • Rozměry

    Větší dřevěné navlékací tvary s vhazovacím domečkem. Rozměr: 23x15x10cm Počet tvarů: 19ks Věk: od 18 měsíců

  • 14. 5. 2022, 9:06

  • Zobrazení

    294

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie