Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Cybex Aton 2

Administrace

Autosedačka Cybex Aton 2

3 590 Kč 3 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 100 Kč
Cybex Aton 2 - vítěz ve skupině 0+ v testech Stiwa a ADAC 6/2012. Celý sortiment značky Cybex je zobrazen na našich stránkách Klokanek.cz. Cybex Aton 2 se základnou Base-fix - vítěz ve skupině 0+ v testech Stiwa a ADAC 6/2012. Dětská autosedačka Cybex…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Cybex Aton 2

3 590 Kč
  • Popis zboží
Cybex Aton 2 - vítěz ve skupině 0+ v testech Stiwa a ADAC 6/2012.
Celý sortiment značky Cybex je zobrazen na našich stránkách Klokanek.cz.
Cybex Aton 2 se základnou Base-fix - vítěz ve skupině 0+ v testech Stiwa a ADAC 6/2012.
Dětská autosedačka Cybex Aton 2 se základnou Base-fix získala v nezávislém a objektivním testu 29 produktů vydaném v časopise dTest 6/2012 velmi úspěšné hodnocení kvality a stala se VÍTĚZEM testu s hodnocením 78 %.
Cybex Aton 2 následuje úspěšného vítěze ocenění Aton. Aton 2, který byl dále posílen v důsledku přísných zkoušek, nabízí skutečně bezpečnou, extrémně lehkou a prostornou autosedačku.
Vynikající bezpečnosti je dosaženo pomocí skvělého systému ochrany při bočním nárazu.
Nová optimalizovaná lineární ochrana proti bočnímu nárazu (L.S.P. Systém Plus). Tato dodatečná bezpečnostní funkce nabízí zlepšenou ochranu v případě nehody, při bočním nárazu.
Integrovaná sklopná stříška má dvě polohy, je velmi snadno ovladatelná a zároveň poskytuje optimální ochranu. Pokud ji nepoužíváte, je zcela skryta.

Lineární boční ochrana (L.S.P. SYSTÉM)
Boční kolize nastane při každé čtvrté dopravní nehodě. Cybex vyvinul skutečně bezpečné řešení pro cestování s dětmi, které snižuje riziko zranění. V důsledku optimalizované boční ochrany systém Aton 2 absorbuje maximum energie nárazu v první fázi, kdy aktivuje LSP systém. Díky své pružné konstrukci autosedačka následně absorbuje zbývající energie nárazu a odvádí ji od dítěte. Ochranné boční prvky lze sklopit na straně odvrácené od dveří nebo v případě, že je autosedačka nainstalovaná na prostředním sedadle auta, mohou se oba boční prvky sklopit. Tento technický vývoj nabízí navíc 40% bezpečnost v případě kolize bočním nárazem.

Možnost dokoupení Aton Base-fix nebo Aton Base Belted
Bezp
  • 7. 11. 2023, 13:07

  • Zobrazení

    1 284

  • Oblíbené

    0

Kategorie