Zobrazit přihlášovací formulář

PLAVECKÝ PÁS 9 DÍLKŮ

Administrace

PLAVECKÝ PÁS 9 DÍLKŮ

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 86 Kč
Plavecký pás je skvělou pomůckou při výuce plavání dětí a při výběru velikosti je potřeba brát zřetel zejména na váhu a plavecké schopnosti malého plavce. Na rozdíl od nafukovacího kruhu udržuje plavecký pás začínající plavce v přirozené plavecké poloze a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PLAVECKÝ PÁS 9 DÍLKŮ

249 Kč
  • Popis zboží
Plavecký pás je skvělou pomůckou při výuce plavání dětí a při výběru velikosti je potřeba brát zřetel zejména na váhu a plavecké schopnosti malého plavce. Na rozdíl od nafukovacího kruhu udržuje plavecký pás začínající plavce v přirozené plavecké poloze a usnadňuje tak získávání základních plaveckých dovedností.

Plavecké pásy jsou vybavené kvalitním popruhem s pevnou sponou, která zajišťuje bezpečnost malých plavců i při častém používání v chlorované vodě.

Velkou výhodou plaveckých pásů je jejich variabilita. Jednotlivé dílky lze kdykoli ubírat nebo přidávat podle plavecké zdatnosti nebo váhy a věku začínajícího plavce.

Plavecké pásy vyrábíme v ČR a jsou dostupné v mnoha barevných variantách a čtyřech velikostech.

Vhodný pro děti do 18 kg
Délka popruhu: 80cm

Materiál: pěna EVA

Pěna EVA je dnes díky svým vlastnostem často využívána při výrobě sportovních pomůcek a doplňků.
Materiál EVA má síťovanou strukturu, čímž získává některé specifické vlastnosti jako např. nízkou hustotu, minimální nasákavost, velmi dobrou odolnost proti UV záření, bakteriím a mechanickému opotřebení. Materiál EVA je zdravotně nezávadný, neobsahuje ftaláty.
  • 26. 4. 2024, 12:12

  • Zobrazení

    343

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie