Zobrazit přihlášovací formulář

Sada barev na vlasy Rebellious Unicorn Kit

Administrace

Sada barev na vlasy Rebellious Unicorn Kit

249 Kč 269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 18 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Profesionální barvy na vlasy, krémová konzistence, neobsahují amoniak ani peroxid. Použití: Barvy nejlépe vyniknou na světlých vlasech, na chemicky odbarvených vlasech se mohou některé barvy lišit. Použijte ochranné rukavice. Vytlačte zvolenou barvu do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada barev na vlasy Rebellious Unicorn Kit

249 Kč
  • Popis zboží
Profesionální barvy na vlasy, krémová konzistence, neobsahují amoniak ani peroxid.
Použití: Barvy nejlépe vyniknou na světlých vlasech, na chemicky odbarvených vlasech se mohou některé barvy lišit. Použijte ochranné rukavice. Vytlačte zvolenou barvu do plastové paletky. Barvu nanášejte v dostatečném množství na umyté a vysušené vlasy pomocí štětečku. Vytvořte pěnu. Nanášejte pouze na vlasy, ne na pokožku. Po nanesení zakryjte vlasy např. plastovým sáčkem. Nechte působit 15 - 30 minut, teplo přidá na intenzitě. Oplachujte vlasy vlažnou (studenou) vodou, dokud nepoteče voda zcela čistá. Pro prodloužení trvanlivosti barvy, myjte vlasy v chladné vodě. Barva vydrží cca 10 umytí.
Upozornění: Tento výrobek obsahuje složky, které mohou u citlivějších jedinců způsobit kožní problémy. Proto doporučujeme před prvním použití vyzkoušet na předloktí a počkat 24 hod na reakci kůže. V případě výskytu jakýchkoliv kožních problémů tuto barvu nepoužívejte. Barva je určena pouze na vlasy, nepoužívejte na řasy ani obočí. Vyvarujte se kontaktu s kůží, očima a ústy.
Balení obsahuje: 6 barev na vlasy (světle růžová, tmavě růžová, světle fialová, tmavě fialová, tyrkysově modrá, šedá) à 13 ml.
Barvy jsou vyrobeny ve Velké Británii. Nejsou testovány na zvířatech a jsou certifikovány.
  • 22. 1. 2021, 23:38

  • Zobrazení

    492

  • Oblíbené

    0

Kategorie