Zobrazit přihlášovací formulář

Mejdan - společenská hra pro dospělé

Administrace

Mejdan - společenská hra pro dospělé

105 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Mejdan - společenská hra pro dospělé, u které se určitě nebudete nudit. Hra je vhodná, zejména sejde-li se společnost blízkých přátel. Princip hry je založen na postupném vrhání hrací kostkou, postupu figurek vpřed a plnění stanovených úkolů. Průběh hry…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 7. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mejdan - společenská hra pro dospělé

105 Kč
  • Popis zboží
Mejdan - společenská hra pro dospělé, u které se určitě nebudete nudit. Hra je vhodná, zejména sejde-li se společnost blízkých přátel. Princip hry je založen na postupném vrhání hrací kostkou, postupu figurek vpřed a plnění stanovených úkolů.
Průběh hry:
Nejprve opustit domov (nasadit figurku do hry), poté absolvovat cestu na mejdan, kde na hráče čekají různé nástrahy (jméno, stopka, bludička, policejní hlídka z mravnostního...) Po zvládnutí cesty hráč vstupuje na mejdan (velký mejdanový okruh a nepřeje-li hráči štěstí, musí absolvovat i malý okruh), kde ho čeká opět množství úkolů a nástrah (holubice, degustátor, herec, otrok, grimasa, slon, polibek, osud,...), ale i možnost získat odpustek, který hráče od možných nástrah osvobozuje. Po zvládnutí mejdanových okruhů musí hráč dokázat mejdan opustit a zdárně dovést svoji figurku k domovu a uložit ji do postele. Každý hráč musí celým mejdanem projít dvěma figurkami, a to nejprve jednou a až poté, co první uloží do postele, může pokračovat druhou.
Hra je v pořádku až na:
- chybějící figurku, místo 12 ks jich tam je 11 ks, je to běžná figurka, lze doplnit z
z jakékoliv jiné hry
- na přelepený vrchní díl krabice průhlednou páskou
  • Značka

    V&V

  • Rozměry

    Hra pro 2 až 6 hráčů Hra obsahuje: 1 ks hrací plán o velikosti 48x35 cm 11 figurek 3 ks hracích kostek 1x figurku "záškodníka" 9 ks karet "odpustek"

  • 28. 11. 2020, 11:30

  • Zobrazení

    1 368

  • Oblíbené

    0

Kategorie