Zobrazit přihlášovací formulář

Učebnice Magtematika Mini

Administrace

Učebnice Magtematika Mini

339 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 60 Kč
Učebnice Magtematika Mini je velká brožura 48 plnobarevných stran formátu A3. Moderní obrázková učebnice s dobře strukturovanou posloupností úloh pro nejmenší. Formou zábavné hry si děti již od svých 3 let mohou procvičovat znalost základních tvarů,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Učebnice Magtematika Mini

339 Kč
  • Popis zboží
Učebnice Magtematika Mini je velká brožura 48 plnobarevných stran formátu A3. Moderní obrázková učebnice s dobře strukturovanou posloupností úloh pro nejmenší. Formou zábavné hry si děti již od svých 3 let mohou procvičovat znalost základních tvarů, projevit zručnost při stavění jednoduchých modelů těles, prokázat postřeh i důvtip a naučit se naplno využívat vlastní fantazii.
Učebnice "Magtematika Mini" má 48 oděruodolných stran formátu A3 a obsahuje šablony s nákresy dílků Magformers ve skutečné velikosti. Většina úkolů dokonce vyžaduje přikládání dílků přímo do učebnice, která se tak sama stává součástí výsledných staveb. Učebnice je určena k práci se stejnojmenným boxem Magtematika Mini, jehož je již součástí. Zakoupit ji ale můžete i samostatně v kombinaci s jinými Magformers stavebnicemi. K těm si můžete potřebné druhy dílků přikoupit nebo jen u některých úloh zaimprovizovat z dílků stávajících. Z méně obvyklých tavrů užívaných v této učebnici můžeme zmínit např. pravoúhlé trojúhelníky nebo panely ABC.
Výčet všech potřebných dílků k práci s učebnicí najdete na obrázku.
  • 21. 11. 2019, 13:06

  • Zobrazení

    105

  • Oblíbené

    0

Kategorie