Zobrazit přihlášovací formulář

Medvídek 100 ml - mycí olej na zadeček Eoné

Administrace

Medvídek 100 ml - mycí olej na zadeček Eoné

169 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 46 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
200 ml 276,- Kč. 100% přírodní olej pro přípravu mycí emulze. Podrobný popis Hydrofilní olej pro přípravu mycí emulze. Medvídek, společně s ubrousky Perlička, je přírodní, zdravou a nedráždivou variantou k vlhčeným, navoněným, konzervačními látkami…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Medvídek 100 ml - mycí olej na zadeček Eoné

169 Kč
  • Popis zboží
200 ml 276,- Kč. 100% přírodní olej pro přípravu mycí emulze.

Podrobný popis
Hydrofilní olej pro přípravu mycí emulze. Medvídek, společně s ubrousky Perlička, je přírodní, zdravou a nedráždivou variantou k vlhčeným, navoněným, konzervačními látkami napuštěným ubrouskům, které se dnes běžně používají. Medvídek je přírodní mycí olej s ochrannými účinky, s Medvídkem bude pokožka zadečku lépe odolávat vlhkému prostředí, protože obsažené rostlinné oleje zachovávají a posilují její přirozený ochranný lipidový plášť.

Složení výrobku
Sójový olej Silice levandule mailette BIO Silice lavandin Sezamový olej BIO LZS Olej z kukuřičných klíčků BIO LZS Mandlový olej LZS Emulgátor z olivového oleje

Použití
Do 30ml lahvičky se sprejem (máme odděleně v nabídce) s převařenou vodou přidejte 1 lžičku Medvídka. Před použitím vždy protřepejte. Praktické balení v lahvičce se sprejem je pohodlné jak doma, tak na cestách. Emulzi je také možné připravit do misky a ponechat ji celý den na přebalovacím stole k rychlému použití. Ubrousek navlhčete emulzí a očistěte zadeček. Roztok je také možné nastříkat přímo na čištěné místo a to pak setřít ubrouskem. K čištění je možné používat suché ubrousky Perlička, plenku nebo žínku. Perličku lze opakovaně prát v pračce a je v přírodě zcela rozložitelná. Navlhčeným ubrouskem Perlička lze malým děvčátkům při denní hygieně jemně vytírat zažloutlý mázek mezi stydkými pysky směrem odpředu dozadu.

Objednávku je po předchozí dohodě možné vyzvednout ve spřáteleném obchůdku v centru Benešova. Při vyzvednutí objednávky nižší než 300,- Kč se účtuje manipulační poplatek ve výši 10,-.
  • 17. 6. 2018, 9:34

  • Zobrazení

    246

  • Oblíbené

    0

Kategorie