Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

MANDLOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA 50ml

Administrace

MANDLOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA 50ml

92 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
100 ml cena 165,- 200 ml cena 268,- Prunus amygdalus - mandloň sladká Podrobný popis Olej z jader mandloně sladké je vynikajícím přírodním prostředkem pro ošetření a zklidnění citlivé dětské pokožky, a to již od prvních dnů po narození. Zvlhčuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MANDLOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA 50ml

92 Kč
  • Popis zboží
100 ml cena 165,- 200 ml cena 268,-
Prunus amygdalus - mandloň sladká

Podrobný popis
Olej z jader mandloně sladké je vynikajícím přírodním prostředkem pro ošetření a zklidnění citlivé dětské pokožky, a to již od prvních dnů po narození. Zvlhčuje, zvláčňuje, chrání, ošetřuje a regeneruje. Můžete ho používat po plavání, koupání, po pobytu na sluníčku, k masážím. Jeho klidnící účinky jsou pohlazením na kůži celého těla. Je vhodný na suchou pleť, zlepšuje akné a ekzémy. Výborný na masáže - po určitou dobu zanechává kluzkou vrstvičku.

Složení výrobku
Mandlový olej LZS

Použití
Literatura doporučuje používat při ekzémech, vráskách, podráždění a vysychání pokožky, svědění, lupech a odřeninách, k péči o dětskou pokožku, pokožku obličeje a celého těla. Mandlovým olejem lisovaným za studena potírejte také místa spálená sluníčkem, pro masáže jej používejte buď bez přídavku silic nebo můžete přidat např. některou z vzácných silic v jojobě podle předepsaného dávkování. Je výborný na masáže - po určitou dobu zanechává kluzkou vrstvičku.

Objednávku je po předchozí dohodě možné vyzvednout ve spřáteleném obchůdku v centru Benešova. Při vyzvednutí objednávky nižší než 300,- Kč se účtuje manipulační poplatek ve výši 10,-.
  • 15. 6. 2018, 9:45

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Kategorie