Zobrazit přihlášovací formulář

MANDARINKOVO-LEVANDULOVÝ MYCÍ BALZÁM 100 ml

Administrace

MANDARINKOVO-LEVANDULOVÝ MYCÍ BALZÁM 100 ml

195 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
200 ml cena 312,- pro dobrou mysl, dobrý spánek a zdravou pokožku Podrobný popis Pro dospělé i děti od 9 měsíců. Je vhodný i pro nastávající maminky od druhého trimestru. Přírodní, velmi šetrný balzám pro každodenní koupele, sprchování a mytí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MANDARINKOVO-LEVANDULOVÝ MYCÍ BALZÁM 100 ml

195 Kč
  • Popis zboží
200 ml cena 312,-

pro dobrou mysl, dobrý spánek a zdravou pokožku

Podrobný popis
Pro dospělé i děti od 9 měsíců. Je vhodný i pro nastávající maminky od druhého trimestru. Přírodní, velmi šetrný balzám pro každodenní koupele, sprchování a mytí rukou. Mandarinka a tangerinka s BIO levandulí působí jako úžasný uvolňující a hladivý balzám na psychiku. Jsou vynikající pro neklidné nebo bázlivé děti, pro zklidnění před spaním, podporují dobré trávení a klidný spánek. Při umývání balzámem si pokožka zachová ochrannou lipidovou vrstvičku. Důsledkem toho je lepší přirozená ochrana pokožky proti vlivům vnějšího prostředí, ať již se jedná o chladové ataky nebo sluneční záření. Pokožka rukou zůstane vláčná.
Zdravé umývání Mandarinkovo-levandulovým balzámem je určené pro celou rodinu. Proto vám jej nabízíme i v netradičním rodinném balení.

Složení výrobku
Tangerinková silice Sójový olej Silice z růže damašské Silice levandule mailette BIO Pupalkový olej Olej z pšeničných klíčků LZS Mandarinková silice Lněný olej LZS Heřmánková silice Emulgátor z olivového oleje CAROTINO

Použití
Pro každodenní hygienu celého těla. Do koupele, jako sprchový balzám nebo na umývání rukou. Používáme několik kapek ve sprše na mokrou pokožku, nebo 1 lžíci balzámu do připravené lázně. Koupel má trvat přibližně 15 až 20 minut.

Objednávku je po předchozí dohodě možné vyzvednout ve spřáteleném obchůdku v centru Benešova. Při vyzvednutí objednávky nižší než 300,- Kč se účtuje manipulační poplatek ve výši 10,-.
  • 17. 6. 2018, 9:35

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie