Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh Topgal CHI 103

Administrace

Batoh Topgal CHI 103

240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nošený batoh Topgal s pláštěnkou, funkčně naprosto v pořádku, ale má nějaké kosmetické vady - chybí plastový kryt na madlo, popraskané reflexní prvky na přední kapse. Vše nafoceno. Mohu dodat i více fotek. Dno v pořádku, ramenní popruhy také, nikde se nic…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh Topgal CHI 103

240 Kč
  • Popis zboží
Nošený batoh Topgal s pláštěnkou, funkčně naprosto v pořádku, ale má nějaké kosmetické vady - chybí plastový kryt na madlo, popraskané reflexní prvky na přední kapse. Vše nafoceno. Mohu dodat i více fotek. Dno v pořádku, ramenní popruhy také, nikde se nic nepárá. Pláštěnka nepoužitá, takže bez závad. Případné dotazy ráda zodpovím. Batoh je vhodný od 3. do 6. třídy.
Pláštěnku samostatně neprodávám.
Údaje od výrobce:
Hmotnost 1,20kg, nosnost 6.00 kg, použitý materiál PES 600D x 750D Ripstop. Rozměry
41 x 30 x 24 cm.
Tříkomorový školní batoh s organizérem rozdělujícím prostřední komoru - výborná orientace ve vnitřním prostoru batohu. Ergonomicky tvarované a prodyšné polstrování chrání záda dítěte před tlakem a zajišťuje komfort během nošení. Záda navíc vyztužená vyjímatelným hliníkovým rámem. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení výšce dítěte. Prostorná střední komora je elegantně rozdělena vnitřním organizérem. Přední komora se jmenovkou, karabinkou na klíče a vnitřní síťovanou kapsičkou. Na bocích batohu dvě nápaditě řešené postranní kapsy ze síťoviny - kapsy jdou úplně schovat do batohu. Na ramenním popruhu clip pro PET láhev. Madlo v plastovém krytu. Součástí batohu je speciální reflexní pláštěnka na batoh. Samozřejmostí je použití mnoha reflexních prvků pro zvýšení bezpečnosti.
  • 29. 3. 2023, 18:04

  • Zobrazení

    335

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Batoh TOPGAL 1.-4. třída
Sandály * polosandály * boty Superfit
Mikina se stojáčkem na zip WOLF
Legíny
158
Y.F.K.

Legíny

Dědictví rodu Trnhoffů
Zrada rodu Trnhoffů
Podnikání a koronavirus

Kategorie