Zobrazit přihlášovací formulář

Hřejivý polštářek ProFysio - podkova

Administrace

Hřejivý polštářek ProFysio - podkova

549 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Přírodní nahřívací polštářky řady ProFysio jsou určeny pro maséry a odborníky z oblasti rehabilitace a fyzioterapie, kteří je mohou zařadit do svých služeb jako prostředek termální terapie neboli léčby teplem. Polštářky se rychle a jednoduše nahřejí v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hřejivý polštářek ProFysio - podkova

549 Kč
  • Popis zboží
Přírodní nahřívací polštářky řady ProFysio jsou určeny pro maséry a odborníky z oblasti rehabilitace a fyzioterapie, kteří je mohou zařadit do svých služeb jako prostředek termální terapie neboli léčby teplem. Polštářky se rychle a jednoduše nahřejí v mikrovlnné troubě a po dlouhou dobu poté vyzařují příjemné přírodní teplo, čímž napomáhají ulevit od bolestí a uvolnit ztuhlé svalstvo. Polštářek se přikládá na problémové partie a bolestivá místa, kde působí svým přírodním suchým teplem, uvolňuje a relaxuje.

VÝBĚR ZE DVOU NÁPLNÍ

Nahřívací polštářky ProFysio jsou k dispozici ve dvou variantách náplní: třešnové pecky a lněná semínka. Třešnové pecičky mají schopnost nahřát se do vyšších teplot a umí teplo také akumulovat na delší dobu. Lněná semínka jsou zase jemnější a díky tomu se ještě dokonaleji přizpůsobí tvarům lidského těla a jsou vhodnější například pro podložení pod hlavu či jiné části těla. Třešňové pecičky se mohou prát, lněná semínka do vody nesmí.
  • 13. 7. 2020, 9:40

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie