Zobrazit přihlášovací formulář

Fisher Price Houpačka OVECKA na elektrinu

Administrace

Fisher Price Houpačka OVECKA na elektrinu

5 999 Kč
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Nová houpačka od fisher price rozvíjí jak smysly dítěte tak i fantazii a intelekt. Velice praktická věc která dokáže ukonejšit a uklidnit každé miminko, a dokáže jej zaujmout i zabavit když potřebujete mít chvilku pro sebe. Určená pro děti od narození do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fisher Price Houpačka OVECKA na elektrinu

5 999 Kč
Koupit
Nová houpačka od fisher price rozvíjí jak smysly dítěte tak i fantazii a intelekt. Velice praktická věc která dokáže ukonejšit a uklidnit každé miminko, a dokáže jej zaujmout i zabavit když potřebujete mít chvilku pro sebe. Určená pro děti od narození do 11,3kg. Bezpečnostní pásy které zajistí bezpečí Vašeho miminka.

6 automaticky nastavitelných rychlostí houpání, 16 různých melodíí a písniček s toho 2 nastavitelné zvuky přírody, můžete si zvolit ze dvou směru houpání: dopředu a dozadu, doprava i doleva. Pro děti do 11,3 kg. Součástí houpačky je i kolotoč s plyšovými zvířatky a zrcadlem. Dvoustupňová regulace opěrky. Povlak houpačky je z měkkého a velmi příjemného materiálu. Speciálně vytvarovaná houpačka pro velice pohodlné spaní dítěte. Houpačku lze snadno složit.

Houpačka je na baterie 4ks D LR20 alkalické (nejsou součástí balení) a je i možnost elektrického připojení z eu konektorem v balení. Určená pro děti do 11,3kg.
  • 18. 1. 2016, 8:12

  • Zobrazení

    1 751

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

AUTÍČKO COZY COUPE LITTLE TIKES 6 MOTIVU
Autodráha Blaze Monster GVG53 + 2 autíčka Plamínek
Sedaci vak fotbalovy mic sada 2 kusu SKLADEM
SEDACÍ VAK fotbalový míč XXL + 1 ZADARMO!

Kategorie