Zobrazit přihlášovací formulář

Multifunkční barevná HOUSENKA CHRASTÍTKO štěrkátko

Administrace

Multifunkční barevná HOUSENKA CHRASTÍTKO štěrkátko

119 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
CHRASTÍTKO HOUSENKA PRO VAŠE DÍTĚ, 100% nový výrobek Skvělá zábava pro správný rozvoj Vašeho dítěte s touto interaktivní HOUSENKOU CHRASTÍTKEM! Pro děti od 6. měsíců!!! HOUSENKA má 6 naučných dílků. Každá část je jiná a překvapuje jinou hrou. Tato…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 9. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Multifunkční barevná HOUSENKA CHRASTÍTKO štěrkátko

119 Kč
  • Popis zboží
CHRASTÍTKO HOUSENKA PRO VAŠE DÍTĚ, 100% nový výrobek
Skvělá zábava pro správný rozvoj Vašeho dítěte s touto interaktivní HOUSENKOU CHRASTÍTKEM!

Pro děti od 6. měsíců!!!
HOUSENKA má 6 naučných dílků. Každá část je jiná a překvapuje jinou hrou. Tato skvělá hračka pro Vaše dítě rozvíjí manuální schopnosi a představivost. Byla vyrobena z velmi kvalitních materiálů a živé barvy přitahují pozornost. Hračka jistě zaujme každé zvídavé dítě. Hračka je vyrobena z nejkvalitnějšího plastu!

V prvním dílku je hlava housenky s usmívající se pusou, která se otáčí kolem vlastní osy o 360 stupnů a vydává při tom zvuk. Druhý dílek má vestavěné bezpečné zrcátko a také se otáčí kolem své osy za doprovodu jiného zvuku. Třetí dílek je nádobka s kuličkami z bezpečného zrcátka, také se otáčí – kuličky chrastí. Čtvrtý dílek má tři pohyblivé části ve tvaru kola s různými bodci připevněnými k hračce, i tento díl se otáčí. Kolečka jsou měkká a nahrazují kousátko. Pátý dílek má pohyblivé polokoule, které můžete přesouvat podél části, také se otáčí kolem své osy a vydává zvuk. Šestý dílek je ocásek housenky, který se otáčí kolem své osy a vydává zvuk. Hračka byla vyrobena z nejkvalitnějšího plastu a má evropský certifikát bezpečnosti CE.
  • Rozměry

    33 cm (délka) / 4,5 cm (šířka)

  • 20. 3. 2018, 8:45

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Kategorie