Zobrazit přihlášovací formulář

LÁHEV S UZAVÍRATELNÝM PÍTKEM V 5 BARVÁCH!!! 350ML

Administrace

LÁHEV S UZAVÍRATELNÝM PÍTKEM V 5 BARVÁCH!!! 350ML

79 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Praktická láhev je určena dětem starším 1 roku, které již umí samy pít. Profilovaný tvar usnadňuje dítěti držení. Uzavírací ventil zabraňuje vylévání tekutiny z láhve v době, kdy z ní dítě nepije. Praktická při cestování nebo procházkách. Objem 350ml. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LÁHEV S UZAVÍRATELNÝM PÍTKEM V 5 BARVÁCH!!! 350ML

79 Kč
  • Popis zboží
Praktická láhev je určena dětem starším 1 roku, které již umí samy pít. Profilovaný tvar usnadňuje dítěti držení. Uzavírací ventil zabraňuje vylévání tekutiny z láhve v době, kdy z ní dítě nepije. Praktická při cestování nebo procházkách. Objem 350ml.

Návod k použití.

Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly (láhev, víčko s pítkem) v teplé vodě s přípravkem určeným dětem, přelijte vařící vodou. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou pítko ucpat. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte!

Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození vyměňte výrobek za nový. Výrobek používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé podávání slazených nápojů můžete způsobit vady zubní skloviny dítěte. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Láhev s uzavíracím ventilem odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,

Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,

Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.
  • 18. 3. 2014, 18:10

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie