Zobrazit přihlášovací formulář

Regenerační krém Oliva 250 ml

Administrace

Regenerační krém Oliva 250 ml

582 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Obecná charakteristika: nabídka krémů Original ATOK je velmi bohatá a přináší tu nejvhodnější péči pro každý typ pokožky. Regenerační krémy jsou určeny k pěstění pokožky obličeje, ale i těla. Vyrábíme je šetrnými postupy, což zaručuje zachování maximální…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Regenerační krém Oliva 250 ml

582 Kč
  • Popis zboží
Obecná charakteristika:
nabídka krémů Original ATOK je velmi bohatá a přináší tu nejvhodnější péči pro každý typ pokožky. Regenerační krémy jsou určeny k pěstění pokožky obličeje, ale i těla. Vyrábíme je šetrnými postupy, což zaručuje zachování maximální účinnosti obsažených bioaktivních látek. Složení krémů umožňuje pronikání účinných látek až do hlouběji uložených tkání. Velká část regeneračních krémů je obohacena ochrannými filtry chránícími pokožku před nežádoucím UV-zářením.

Doporučení:
vyšší obsah tuků jej předurčuje k používání v nepříznivých klimatických podmínkách, ve větru a mrazu. Varianty s ochranným filtrem OF15 a OF30 poskytují také spolehlivou ochranu proti UV-záření. Jedná se o neutrální preparát, který lze podle individuálních potřeb obohacovat éterickými oleji, (viz doporučené koncentrace).

Účinky:
regeneruje, zjemňuje, zvláčňuje, zklidňuje a harmonizuje pokožku.

Typ pokožky:
citlivá, suchá, podrážděná.

Aroma:
jemné, neutrální.

Složení:
rostlinné oleje – olivový, jojobový, mandlový, sojový, sezamový a z pšeničných klíčků, olivové máslo, emulgátory, glycerin, ochranné filtry (u varianty OF15 a OF30), vitamin E, provitaminy, voda.

Účel a způsob použití:
určeno k péči o pokožku obličeje a těla. Požadované množství krému naneseme na pokožku obličeje či těla a jemně vetřeme.
  • 9. 10. 2018, 23:59

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie