Zobrazit přihlášovací formulář

Masážní krém Kostival 50 ml

Administrace

Masážní krém Kostival 50 ml

211 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Obecná charakteristika: masážní krémy jsou určeny pro zákazníky, kteří při masáži upřednostňují konzistenci krému. Lehce se roztírají a vynikají výbornou vstřebatelností. Některé z těchto preparátů lze používat i jako běžné krémy. Výběr je velmi bohatý a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Masážní krém Kostival 50 ml

211 Kč
  • Popis zboží
Obecná charakteristika:
masážní krémy jsou určeny pro zákazníky, kteří při masáži upřednostňují konzistenci krému. Lehce se roztírají a vynikají výbornou vstřebatelností. Některé z těchto preparátů lze používat i jako běžné krémy. Výběr je velmi bohatý a nabízí preparáty pro nejrůznější typy masáží.

Doporučení:
k tlumení bolesti namožených svalů a kloubů, uvolnění svalového napětí, odstranění otoků, hojení pohmožděnin a zlomenin, hojení a zacelování drobných kožních poranění nebo prasklinek.

Účinky:
zjemňuje, zvláčňuje, zklidňuje, regeneruje, uvolňuje a chladí, obsažené olejové maceráty, tinktury a éterické oleje jsou známy i hojivými účinky. Účinné složky krému prostupují do hlubších vrstev pokožky a v místě aplikace aktivují krevní oběh a látkovou výměnu. Tím dochází i k rychlejšímu odtoku metabolických zplodin, které jsou často příčinou bolestí a otoků. Po aplikaci má pokožka jemný až sametový vzhled.

Aroma:
jemné, bylinné, kafrové.

Složení:
rostlinné oleje – sójový a mandlový, olejové maceráty – měsíčkový, třezalkový, kaštanový a arnikový, olivové máslo, tinktury – kostivalová a komonicová, éterické oleje – jalovec, šalvěj, levandule a kafr, emulgátor, glycerin, provitaminy, voda.

Upozornění:
nepoužívat v těhotenství a v období kojení.

Tip:
blahodárně působí také na pokožku obličeje, zejména podrážděnou, popraskanou a se sklonem k otokům.

Účel a způsob použití:
určeno k masážím. Krém v přiměřeném množství naneseme na pokožku a provedeme masáž.
  • 9. 10. 2018, 23:59

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie