Zobrazit přihlášovací formulář

Knížky pro holky:) 3 díly-cena dohromady

Administrace

Knížky pro holky:) 3 díly-cena dohromady

250 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
1.KLUK S MEDOVÝMA OČIMA.....On se ke mně nakláněl pořád blíž a blíž a jeho oči, jak se blížily, mě zase začaly vtahovat do sebe, a taky naše tváře se k sobě blížily, až byly úplně nejblíž - a najednou jsem dostala pusu. Teda na bouli, ale hned vteřinu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 12. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Knížky pro holky:) 3 díly-cena dohromady

250 Kč
Koupit
1.KLUK S MEDOVÝMA OČIMA.....On se ke mně nakláněl pořád blíž a blíž a jeho oči, jak se blížily, mě zase začaly vtahovat do sebe, a taky naše tváře se k sobě blížily, až byly úplně nejblíž - a najednou jsem dostala pusu. Teda na bouli, ale hned vteřinu nato taky takovou malinkou na rty - a když mi to došlo, tak jsem si rty olízla a cejtila jsem jahody a slzy a byla to strááášně dobrá chuť, takže... čekala jsem další pusu. A dokonce už možná velkou vášnivou, prostě francouzáka, kterýho mi ještě nikdo nikdy nedal a jsem v tom hrozně pozadu (a byla jsem ráda, že se konečně dozvím, jaký to je, i když ve filmu to někdy vypadá docela divně a jako že skoro není o co stát). Jenomže... pusa nepřišla.
2.KLUK,PŘED KTERÝM TĚ MÁMA VAROVALA....Kluk, před kterým tě máma varovala (jenže je boží) - Denková Melita K Vánocům Maxi dostane ten nejúžasnější dárek - její velká láska Michálek se stěhuje do Prahy! Vztah na dálku už přestával fungovat, ale teď podle Maxi všechny problémy skončí. Jenomže hned na Silvestra jí Míša připraví zklamání. Co s nimi bude dál?
3.HOLKY,KDE JSOU KLUCI?...III. díl deníku teenagerky Maxi navazuje na čtenářsky úspěšné knížky Smutná holka hledá kluka (zn.: aby nebyl debil) a kluk s medovýma očima (a ty vysmahni, demente!), které věrně zachycují svět "-náctiletých". S koncem prázdnin se musí zoufalá Maxi rozloučit se svou velkou láskou Michálkem s medovýma očima. Zbyly jim jen zamilované esemesky. Ale už po pár týdnech se zdá, že vztah na dálku až zas tak nefunguje, zvlášť když Míša nepřijede na slíbenou návštěvu. Maxi sice neztrá cí svůj humor, ale je plná pochyb, potom se objeví další kluk… A jak to dopadne? Těšte se na pokračování v knížce Holky, kde jsou kluci?

V dobrém stavu.Cena za všechny 250,-Prodávám jako celek.
  • 9. 2. 2024, 21:31

  • Zobrazení

    423

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bhat & body works passion fruit banana + zbytek Ver
kraťasy-bermudy s velkým nápisem
vystužená podprsenka 80B
plátěné kraťasy
Povleceni Matějovský
riflové bermudy svetlé
tričko diesel denim division
2x tričko vel.134/140
pruhované bermudy
povlečení Rico nebo Chameleon

Kategorie