Zobrazit přihlášovací formulář

Pěnový BABY koberec s okraji - růžová/červená

Administrace

Pěnový BABY koberec s okraji - růžová/červená

859 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Chcete pro své dítě to nejlepší? Nebo potřebujete kvalitní podložku na cvičení dospělých? Představujeme Vám špičkový oboustranný pěnový koberec s okraji s kvalitou převyšující ostatní produkty podobného typu, který se stane nejen praktickým, ale i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pěnový BABY koberec s okraji - růžová/červená

859 Kč
  • Popis zboží
Chcete pro své dítě to nejlepší? Nebo potřebujete kvalitní podložku na cvičení dospělých? Představujeme Vám špičkový oboustranný pěnový koberec s okraji s kvalitou převyšující ostatní produkty podobného typu, který se stane nejen praktickým, ale i designovým doplňkem Vašeho bytu.

Pěnový BABY puzzle koberec Vás na první pohled zaujme svými unikátními vlastnostmi:

Oboustranné provedení, okraje a speciálně vyvinutý systém zámků: stačí pouhé čtyři čtverce na vytvoření velkého množství variant. Otáčejte, kombinujte a vyberte si právě tu svoji nebo měňte vzhled svého koberce každý den v týdnu!
Tloušťka 20mm: zajišťuje maximální bezpečnost, dokonalou tepelnou izolaci a významně absorbuje dupání a hluk při hře dětí. Kromě použití v pokojích a dětských hracích koutcích rozšiřuje možnosti použití také jako podložka na cvičení nebo jako měkká dopadová plocha třeba pod skluzavku.
Materiál EVA pěna (etylenvinyl acetát): vyznačuje se vysokou životností a téměř nulovou údržbou (stačí otřít vlhkým hadříkem). Pěnový BABY koberec z EVA pěny je hygienický, omyvatelný a zdravotně nezávadný. Odolává i velkému zatížení, lze jej úspěšně využít také v exteriéru - na terasu, balkon či na zahradu. Dopřejte svým dětem bezpečnou herní plochu bez alergenů, roztočů a prachu!
Strukturovaný povrch: umocňuje luxusní vzhled a je příjemný na dotek. Struktura je stejná z obou stran, u dětí rozvíjí hmatové vnímání.
Pěnové puzzle - velké tvary: s Pěnovým BABY kobercem nehrozí, že by Vaše děti kousek spolknuly nebo vdechly! Velké tvary jsou atraktivní i pro malé děti - mávají jimi nad hlavou, používají je místo sedátek, dávají jim svou fantazií nový směr použití. Snadno je lze skládat a vytváří na koberci překrásný vzor.
Jasné a syté barvy: rozzáří a
  • Značka

    BABY

  • Rozměry

    Číslo karty:6584 Rozměr jednoho dílu:59 cm Tloušťka pěnového koberce:2 cm Rozměr složeného puzzle:123 x 123 cm Materiál:Pěna - vroubkovaný povrch Rozměry krabice (balení):62 x 62 x 8 cm Počet dílků:okraje + 4

  • 10. 10. 2019, 9:44

  • Zobrazení

    324

  • Oblíbené

    1

Kategorie