Zobrazit přihlášovací formulář

Triko/tílko/top plisé černé, stojáček-i TĚHOTENSKÉ

Administrace

Triko/tílko/top plisé černé, stojáček-i TĚHOTENSKÉ

299 Kč
Doposud žádný zájemce
Zcela nový topík bez rukávů - Sisy Intimate Y167 - jen jednou vypraný. Byl to dárek od kamarádky v těhu, ale není to úplně můj styl pro volný čas a do práce jsem ho nějak nestihla vzít... Lze nosit nejen v "normálním stavu", ale i jako těhotenské. Myslím…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 12. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Triko/tílko/top plisé černé, stojáček-i TĚHOTENSKÉ

299 Kč
Koupit
Zcela nový topík bez rukávů - Sisy Intimate Y167 - jen jednou vypraný. Byl to dárek od kamarádky v těhu, ale není to úplně můj styl pro volný čas a do práce jsem ho nějak nestihla vzít... Lze nosit nejen v "normálním stavu", ale i jako těhotenské. Myslím ale, že to není vysloveně těhotenská móda nebo kolekce...každopádně je hezky volné a schová se pod něj i bříško... U krku velmi zajímavý zvlněný stojáček, od kterého se táhle plisé (sklady). Materiál velmi příjemný - 82% modal, 14% polyamid, 4% elastan. Sisi je italská kvalitní známá značka především spodního prádla, ale má i právě tuto svou fashion řadu.
Dodám v originál krabičce - je to tedy vhodné opět i jako dárek...
  • Značka

    SISI

  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Velikost uvedena S/M, což přesně odpovídá - díky tomu, že nemá rukávy a je tak hezky volné... Čili tipuji od 36 do 40 úplně v pohodě.

  • 26. 4. 2024, 9:11

  • Zobrazení

    364

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie