Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní masiv postel loď pro malé ivelké námořníky

Administrace

Luxusní masiv postel loď pro malé ivelké námořníky

23 000 Kč 30 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Unikátní postel dělaná na zakázku podle návrhu architektky, která ji navrhla speciálně pro pokoj našeho syna, nikde jinde ji neseženete. Velmi kvalitní provedení (architektka byla sama překvapená, jak skvěle ji truhlářská firma vyrobila:-)) Komplet…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní masiv postel loď pro malé ivelké námořníky

23 000 Kč
  • Popis zboží
Unikátní postel dělaná na zakázku podle návrhu architektky, která ji navrhla speciálně pro pokoj našeho syna, nikde jinde ji neseženete. Velmi kvalitní provedení (architektka byla sama překvapená, jak skvěle ji truhlářská firma vyrobila:-))
Komplet vyrobená z masivu (jasan), včetně roštu. Postel má úložné prostory vevnitř pod roštem a taky na bocích ze všech stran. Vysoká příď je dělaná tak, aby se na ni mohlo zavěsit několik dětí a nepraskla. Šířka desek je 3,2 cm. Kormidelnické kolo funkční - otáčí se. Na přídi i zádi jsou průzory, díky kterým je postel zároveň i interaktivní hračkou. Mezi příď a záď můžete provléct lano pro posilnění vzhledu skutečné lodi. Příď i záď se dá od lodi odmontovat a zůstane pak klasická postel 200 na 90 cm. Jinak je celková délka 285 cm.
Nádherná, velmi stylová postel, se kterou si děti navíc skvěle vyhrají. Velmi neradi se s ní loučíme, ale po přidání druhé postele už na ni není dost místa.
Ve velmi dobrém stavu, pouze pár drobných známek používání. Osobní odběr Praha Zbraslav. Postel je velmi těžká.
PC 55 000,- Kč
  • 15. 10. 2023, 21:58

  • Zobrazení

    810

  • Oblíbené

    1

Kategorie