Zobrazit přihlášovací formulář

BESTWAY NAFUKOVACÍ VANIČKA vana ke koupání

Administrace

BESTWAY NAFUKOVACÍ VANIČKA vana ke koupání

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 10 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
VANU BESTWAY charakterizuje důkladné a přesné provedení a vysoká kvalita použitých materiálů. Když koupíte tuto VANIČKU, darujete svému dítěti nejvyšší komfort při koupání. Nafukovací VANA pro nejmenší se skládá ze 3 samostatně nafukovaných obručí. Každá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BESTWAY NAFUKOVACÍ VANIČKA vana ke koupání

149 Kč
  • Popis zboží
VANU BESTWAY charakterizuje důkladné a přesné provedení a vysoká kvalita použitých materiálů. Když koupíte tuto VANIČKU, darujete svému dítěti nejvyšší komfort při koupání. Nafukovací VANA pro nejmenší se skládá ze 3 samostatně nafukovaných obručí. Každá z obručí má bezpečnostní uzávěr, který zabraňuje vyfouknutí vany. 5 příčně položených žeber zaručí stabilní a pohodlné opěradlo zádům dítěte. Speciálně vyprofilované dno VANY předchází nekontrolovanému uklouznutí dítěte. Žebrované boky vany zaručují plný komfort při ležení ve VANĚ BESTWAY.

VANIČKA KE KOUPÁNÍ BESTWAY je ultralehká a váží pouhých 700 gramů. Tloušťka vinylových stěn je 0,22 mm. VANIČKA má rozměry po nafouknutí asi 79 x 51 x 33 cm. Maximální teplota vody, kterou může naplnit vanu je 35 - 37 stopňů Co. VANA je určena dětem od narození do 1 roku. Výrobek má certifikáty bezpečnosti CE.
  • Rozměry

    79 x 51 x 33 cm

  • 16. 12. 2017, 10:58

  • Zobrazení

    99

  • Oblíbené

    1

Kategorie