Zobrazit přihlášovací formulář

PŘÍBOR S POUZDREM

Administrace

PŘÍBOR S POUZDREM

79 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Příbor (lžička a vidlička) je určen pro děti starší jednoho roku. Speciální zaoblené tvary příborů jsou přizpůsobeny citlivým dětským dásním. Pogumované části usnadňují uchycení držení příboru. Pouzdro umožňuje hygienické uchovávání příboru v době, kdy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PŘÍBOR S POUZDREM

79 Kč
  • Popis zboží
Příbor (lžička a vidlička) je určen pro děti starší jednoho roku. Speciální zaoblené tvary příborů jsou přizpůsobeny citlivým dětským dásním. Pogumované části usnadňují uchycení držení příboru. Pouzdro umožňuje hygienické uchovávání příboru v době, kdy není používán. Možno umývat v myčce nádobí.
Udržujte v čistotě, myjte v teplé vodě přípravkem určeným dětem. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte v horké vodě. Možno umývat v myčce nádobí. Před každým krmením zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu.
Důležité! Pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte!
Před každým použitím výrobek zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení výrobek ihned vyhoďte a již dále nepoužívejte. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu krmení bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka, uchovávejte mimo dosah dítěte.
  • 26. 4. 2015, 22:41

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie