Zobrazit přihlášovací formulář

NEKAPAJÍCÍ HRNEČEK S PÍTKEM 190 ML

Administrace

NEKAPAJÍCÍ HRNEČEK S PÍTKEM 190 ML

69 Kč 89 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 65 Kč
Hrníček s krytem na pítko je určen dětem starším 1-ho roku. Zabraňuje vylévání tekutiny pokud je např. hrníček upuštěn nebo nesen dnem vzhůru.Obsahuje speciální kryt, který chrání pítko před ušpiněním. Návod k použití. Udržujte v čistotě. Před…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NEKAPAJÍCÍ HRNEČEK S PÍTKEM 190 ML

69 Kč
  • Popis zboží
Hrníček s krytem na pítko je určen dětem starším 1-ho roku. Zabraňuje vylévání tekutiny pokud je např. hrníček upuštěn nebo nesen dnem vzhůru.Obsahuje speciální kryt, který chrání pítko před ušpiněním.

Návod k použití.
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím umyjte všechny rozmontované díly hrníčku (hrníček, víčko, ventil) v teplé vodě přípravkem určeným dětem, přelijte vařící vodou. Všechny díly hrníčku uchovávejte mimo dosah dítěte. Nepoužívejte v mikrovlné troubě. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti.Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový.

Pozor! Důležité pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte!
Používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. Dlouhodobé sání tekutin může způsobovat vady zubní skloviny. Upozornění! Výrobek není hračka. Informace o výrobku uchovejte pro případné pozdější použití. Číslo série je uvedeno na obalu.

Hrníček s úchyty a krytem na pítko odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,
Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.
  • 9. 4. 2015, 16:43

  • Zobrazení

    68

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie