Zobrazit přihlášovací formulář

OSVĚDČENÝ GEL NA OPARY, AKNÉ, BRADAVICE, JIZVY...

Administrace

OSVĚDČENÝ GEL NA OPARY, AKNÉ, BRADAVICE, JIZVY...

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
IHNED K ODESLÁNÍ! Trápí vás OPARY, AKNÉ, BRADAVICE, AFTA, KUŘÍ OKA, PLÍSNĚ NEHTŮ nebo další vady na kráse a bolístky? OK GEL POMŮŽE - Z VLASNÍ ZKUŠENOSTI DOPORUČUJI! DEZINFIKUJE, ZKLIDŇUJE, ZASTAVUJE KRVÁCENÍ, RYCHLE HOJÍ! OK Gel je čistě přírodní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OSVĚDČENÝ GEL NA OPARY, AKNÉ, BRADAVICE, JIZVY...

600 Kč
  • Popis zboží
IHNED K ODESLÁNÍ!
Trápí vás OPARY, AKNÉ, BRADAVICE, AFTA, KUŘÍ OKA, PLÍSNĚ NEHTŮ nebo další vady na kráse a bolístky? OK GEL POMŮŽE - Z VLASNÍ ZKUŠENOSTI DOPORUČUJI!

DEZINFIKUJE, ZKLIDŇUJE, ZASTAVUJE KRVÁCENÍ, RYCHLE HOJÍ!

OK Gel je čistě přírodní produkt vyroben z 18 druhů bylin, zcela bez chemie, nežádoucích vedlejších účinků.

"Moje dcera měla na pravé noze na prstech a pod nimi 17 BRADAVIC. Díky OK gelu po jednom týdnu mazání (1x každý večer) 5 bradavic zmizelo a ostatní zčernaly. Za 3 týdny zůstaly jenom 2 a po měsíci už pouze 1 maličká. Jako kdyby se zázrakem stáhly do kůže a zmizely! Protože se velice bála jít na kožní do nemocnice, je opravdu vděčná, že žádné trápení nemusela podstoupit!" Maria F.

"Hodně mě potrápilo akné (na rady kožního lékaře jsem zkoušela nejrůznější masti, občas to trochu zabralo a pleť se začala hojit - bohužel jen na chvíli. Na doporučení jsem vyzkoušela OK Gel. Mazala jsem 2x denně a přestože jsem moc nevěřila, že to zabere, po 2 týdnech bylo akné pryč! Je to již 3 roky a pleť mám stále krásně čistou!" Eva S.

NAHRADÍ V LÉKÁRNIČCE SPOUSTU MASTIČEK - je účinný i na:
- odřeniny, pohmožděniny, bolest svalů a kloubů, štípnutí, otoky, křečové žíly, bércové vředy, popáleniny, jizvy, mokvavý ekzém, výtoky, hojí rychle rány po trhání zubů, tlumí bolest při prořezávání zoubků u dětí, léčí opruzeniny, zapařeniny, potničky u dětí i dospělých, hojí rychle záděry, hojí pooperační jizvy, hemeroidy
- ulevuje při angínách, rýmě, bolení v krku, snižuje horečku u dětí i dospělých, pomáhá při zánětech dýchacích cest, záněty spojivek, ječné zrno..

Balení 60 ml vystačí až na 6 měsíců.
Pošta ZDARMA, dobírka 40 Kč. Možnost slevy - info mailem.
L. Ležalová (03-008271)
  • 5. 1. 2021, 19:12

  • Zobrazení

    201

  • Oblíbené

    1

Kategorie